Klausies "Mofo" jauno singlu Radio SWH (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmatskaņojumu piedzīvos "Mofo" dziesma "Daudz par daudz", kas būs pirmais singls no topošā albuma, kuru paredzēts izdot rudenī.

Dziesmas pirmatskaņojums notiks šovakar 20.00 Radio SWH raidījumā "Lielais vakars". Studijā uz mazu sarunu ar Tomu Grēviņu viesosies arī grupas dalībnieki.

Gaidāmajā albumā paredzēts iekļaut 10 skaņdarbus, kā arī jau radio skanējušus singlus: "Nekas nav beidzies", "Tavs radio melo" un "Kas notiks tālāk". Atšķirībā no lielā vairuma latviešu izpildītāju albuma ierakstu studijā, producēšanu grupa veic pati saviem spēkiem. Paredzams, ka, tāpat kā iepriekšējie, arī jaunais singls būs pieejams bez maksas grupas mājas lapā .

Grupā "Mofo" darbojas Latvijas mūzikā jau pazīstamas personas Arnis Račinskis (kuba, raadio), Toms Ostrovskis (kuba, satellites lv), Pēteris Lunde (Pienvedēja piedzīvojumi) un Mārtiņš Elerts (ex-Astro''n''out).

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu