Bila Geitsa pierakstu lapiņas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad pēc Davosas Pasaules ekonomikas foruma uz Lielbritānijas premjerministra Tonija Blēra galda tika atrasta aprakstīta lapa, rokrakstu eksperti kāri ķērās pie tās analizēšanas, secinot, ka Blēru nomoka stress.

Eksperti, kas pierakstos par parādiem un tirdzniecību izvērtēja rokraksta lokus un cilpas, norādīja, ka tie liecinot par Blēra "grūtībām koncentrēties", liekot šaubīties par viņa "dabīgajām līdera spējām" un norādot uz premjerministra "stresa un spriedzes" stāvokli.

Taču tad izrādījās, ka rokrakstam nav nekāda sakara ar Blēru, jo tā autors esot kompānijas "Microsoft" dibinātājs Bils Geitss, kurš forumā sēdējis pie viena galda ar britu premjeru.

"Kāds no Bila un Melindas Geitsu fonda pastāstīja, ka pieraksti, visticamāk, pieder Bilam Geitsam, nevis Tonijam Blēram," pirmdien pavēstīja Blēra kancelejas pārstāvis. "Mēs bijām pārsteigti, ka neviens nepapūlējās pajautāt mums, kad lapiņa pagājušajā nedēļā tika publiskota, jo rokraksts acīmredzami nepieder premjerministram."

Psihologi un grafologi komentēja rokrakstu vairākos britu laikrakstos un pat stāstīja, cik ļoti Blēra rokraksts pasliktinājies kopš viņa iecelšanas premjera amatā 1997.gadā.

"Mēs ar nepacietību gaidām no jauna pārskatītos secinājumus - vai pazīmes, kas tika piedēvētas premjerministram, tāpat attiecas arī uz Geitsa kungu," piebilda Blēra kancelejas pārstāvis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu