Skandāls "Caur ērkšķiem uz..": dalībnieces netic, ka Inese ir neredzīga

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 4. oktobrī, kanālā "STV Pirmā!" būs vērojama šova "Caur ērkšķiem uz.." jaunākā sērijā, kurā izcelsies pirmie nopietni konflikti - neredzīgo Inesi apsūdzēs simulēšanā. 

Rīts “Caur ērkšķiem uz...” dāmām iesāksies visai agri, kad pie viņām būs ieradies personības izaugsmes un komandu saliedētības treneris, lai palīdzētu labāk citai citu iepazīt.

Tāpat raidījuma dalībnieces pirmo reizi mūžā dosies uz profesionālu fotosesiju un iejutīsies modeļu lomā. Jo īpaši grūts šis pārbaudījums izrādīsies Unai, kura būs pavisam samulsusi un baidīsies stāties kameras priekšā, bet, pārējo dalībnieču un Jāņa Bukuma iedvesmota, viņa savas bailes pārvarēs un būs patiešām gandarīta par paveikto.

Asumi un nesaskaņas uzvirmos starp Lieni un vājredzīgo Inesi, kura tiks apvainota, ka patiesībā nemaz nav tik neredzīga kā izliekas.

“Besī. Neciešu Inesi. Nu kā tā var di**t, nu kā? Nesaprotu!” - savu sašutumu neslēps Liene. Draudzenes viedoklim pievienosies arī Inita, kura vēlas no Ineses ārsta slēdzienu par sievietes veselību.

Inese kolēģu apvainojumus uzņems ar vēsu prātu: “Viņa uz mani skatās kā uz redzīgu cilvēku – vai nu tā ir aizsardzība, ka es tomēr esmu mazliet savādāka, uzbrukums vienmēr ir labākā aizsardzība, vai arī ir pagātnē kaut kādi notikumi, kas biedē no mazliet citādākajiem cilvēkiem, kas tomēr savādāk uzvedas, orientējas un dara lietas dzīvē.”

Konflikts ar jaunu sparu uzvirmos kopīgo pusdienu laikā, kad Lienei, redzot, cik veikli Inese šķērso ielu un pat paskatās uz automašīnas pusi, radīsies vēl lielākas aizdomas, ka Inese patiesībā redz vairāk nekā atklāj. Lienes pārmetumi un skarbā valodiņa novedīs Inesi līdz pat asarām.

Kā meitenēm veiksies jaunākajā sērijā, uzzini jau 4. oktobra vakarā kanālā "STV Pirmā!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu