Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Sekss šova telpās! Trīs pikantākās ainas pašmāju televīzijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Nereti realitātes šovu dalībnieki tajos piedalās ne vien tāpēc, lai visai Latvijai parādītu savus talantus, bet arī lai ļautos dažādām kaislībām un vājībām. Jābūt gana drosmīgam, lai kameru priekšā ļautos mīlas priekiem, bet šīm šovu zvaigznēm tas nav bijis šķērslis. 

Aija un Rasmuss no "Lauku sētas"

Foto: publicitātes

21 gadu vecās Aijas Dembovskas vārds realitātes šovu faniem komentārus neprasa - jauniete iepriekš piedalījusies "Bez Tabu" eksperimentā "Pirmais skūpsts" un tagad arī LNT šovā "Lauku sēta".

Jau otrajā raidījumā Aijai izdevās savaldzināt 30 gadus veco Rasmusu un abi nodevušies mīlas priekiem. 

"Mums ar Rasmusu bija... Es pat nezinu, kā pateikt pareizi. Bērni nebūs gan. Var arī bez tā iztikt. Bet tuvība bija," nakts piedzīvojumus atklāja Aija.

Pats Rasmuss bijis izbrīnīts par Aijas vēlmi nodarboties ar seksu bez izsargāšanās, tomēr nenoliedz, ka abu starpā tuvība bijusi: "Aija piedūrās varbūt - ka viņa grib šovā bērnu. Varēja būt. Tiešām varēja būt. Es viņu varēju vienkārši izp**t. Šeit viņa visu grib darīt bez prezervatīva. Bakstīšanās bija, es neliegšos. Bet nebija nekas līdz galam."

Didzis un Kikī šovā "OKartes skatuve"

2011. gadā šovā "OKartes skatuve" iepazinām Didzi Bordo un Kristīni Pāži - abi satuvinājās šova laikā un joprojām ir kopā ne tikai mūzikā, bet arī dzīvē. 

Šovā bija tradīcija, ka pēc katra piektdienas koncerta dalībnieki devās uz kādu no Vecrīgas izklaides vietām, tomēr šajā reizē šova veidotāji nolēma ballīti pārcelt uz LNT telpām. 

Didzis un Kikī, lai arī izbalsoti no šova, nolēma nevis doties mājup un tur nodarboties ar mīlas priekiem, bet gan ļauties intimitātei kameru priekšā. 

Violeta un Juris šovā "TV zvaigzne"

2014. gada šova "TV zvaigzne" dalībnieki Violeta un Juris arī pievienojās tiem šova dalībniekiem, kuriem bijis sekss šova telpās.

Violetas četru gadu ilgās attiecības nebūt nebija šķērslis, lai nodarbotos ar seksu ar jauniepazīto Juri. 

Būdami alkohola reibumā, abi baudīja mīlas priekus gan dušas telpā, gan guļamistabā, kur, kā jau zināms, guļ arī citi šova dalībnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu