Izsmalcinātā ballītē ar sabiedrībā pazīstamu viesu klātbūtni prezentē Žannas Dubskas jaunāko grāmatu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Zolbergs

Trešdien, 12. decembrī, ar izsmalcinātu ballīti un sabiedrībā pazīstamu viesu klātbūtni tika prezentēta jaunākā Žannas Dubskas grāmata – stila un modes ceļvedis krievu valodā “Taйны рижанки”. 

Lai apsveiktu autori, pasākumu apmeklēja populāras personības, kā sabiedrības dāma Mārīte Kola, Modes Muzeja direktore Natālija Baškirova, imidža dizainers un mācību centra "Bogomolov' Image School" dibinātājs Konstantīns Bogomolovs, māksliniece Ieva Bondare, viesnīcas īpašniece Linda Mūrniece, izdevniecības "Jumava" īpašnieks Juris Visockis, stilistes Jūlija Zolberga un Vlada Dobrovska, Woman Mix un brunch.lv redaktore Jevgēnija Šafraneka un virkne citu ievērības cienīgu viesu.

Foto: Žannas Dubskas stila un modes ceļveža krievu valodā “Taйны рижанки” prezentācija

Par pasākuma centrālo notikumu izvērtās harismātiskās TV personības un dziedātāja Roberto Meloni uzstāšanās, veltot grāmatas autorei muzikālu veltījumu, un viņam pievienojās virkne atpazīstamu stila ekspertu - Žannas Dubskas kolēģi no TV raidījuma "Gatava pārvērtībām" – modes dizainers Aleksandrs Pavlovs un šarmantā dzīvesstila blogere Maija Armaņeva, sveicot ar jaunākā izdevuma iznākšanu.

Savukārt ekstravagantā māksliniece Elita Patmalniece, kas grāmatā izcelta kā viena no stilīgākajām rīdziniecēm, līdz ar apsveikuma uzruna autorei veltīja arī neparastu dāvanu no savas jaunākās izstādes. 

"Tas ir krāšņs izdevums, kas iecerēts kā dāvana sievietēm, kas vēlas izskatīties un ģērbties gaumīgi, ar neatkārtojamu Rīgas šiku," stāsta grāmatas autore.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu