Skaistais Dvinsku pāris piedzīvojis pārsteigumu: viņi tomēr gaida meitiņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT laika ziņu moderatore Rūta Dvinska un "900 sekunžu" vadītājs Kaspars Dvinskis pērnā gada decembrī sociālajos tīklos paziņoja, ka kļūs par vecākiem otrajam bērniņam - puikam. Divus mēnešus vēlāk gan tapis zināms, ka pārim tomēr būs meitiņa. 

"Es tomēr cerēju, ka tā būs meitiņa. Es nezinu, kāpēc, bet es nevarēju sarast ar domu par puisīti," raidījumā atklāj Dvinska.

Par pārsteidzošo situāciju Rūta paziņojusi arī "Instagram". "Jūs jau zināt, kā ir ar tām lietām, kas nav 100 procentīgas, vai ne? Meitenes uz randiņu var neatnākt, pie Nila nekas neatrodas, laikapstākļi pēkšņi mainās, un krāniņi mēdz pazust! Tieši tā tas ir noticis ar mūsu "puikiņu" man puncī, kurš beidzot guļ tā, lai skaidri un gaiši redzētu, ka mēs tomēr gaidām Grietas māsiņu!" 

Kā zināms, Kaspars un Rūta mija gredzenus 2016. gada vasarā. Viņu pirmā atvase Grieta nāca pasaulē 2017. gada augustā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Labi, ka mums krājumos ir tāda bilde, kur esam patiesi sasmējušies, jo šim Stāstam (jap, tas ir stāsts ar lielo “S”) piestāv smiekli! :) Jūs jau zināt kā ir ar tām lietām, kas nav 100 procentīgas, vai ne?! Meitenes uz randiņu var neatnākt, pie Nila nekas neatrodas, laikapstākļi pēkšņi mainās, un krāniņi mēdz pazust! Tieši tā tas ir noticis ar mūsu “puikiņu” man puncī, kurš beidzot guļ tā, lai skaidri un gaiši redzētu, ka MĒS TOMĒR GAIDĀM GRIETAS MĀSIŅU!!! ??? Un es nevarētu būt laimīgāka par to kā viss šis dzimuma noskaidrošanas stāsts ir izvērties. Viens pārsteigums pēc otra. Lai arī šo pārsteigumu piedzīvoju viena pati, guļot sonogrāfijas kabinetā, bez sprāgstošiem baloniem, ģimenes klātbūtnes un fotogrāfa, tas bija varens!!! Tik negaidīts un reizē tik ļoti, ļoti gaidīts. Ziniet to sajūtu, kad ir kamols kaklā no laimes un balss kļūst spalgāka?! Tā bija!!! Yess, tomēr meita! Nevaru sagaidīt, kad pēc gadiem šo stāstu varēšu viņai izstāstīt. ??

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu