Hokejista Rēdliha sieva daļu jaunā romāna uzrakstījusi par valsti Rietumāfrikā, kurā nekad nav bijusi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @zvaigzneabc

Marta sākumā Pekinas "Kuņluņ Red Star" aizsarga, latviešu hokejista Krišjāņa Rēdliha sieva Iveta Rēdliha laida klajā savu otro grāmatu - "Vēl viena dziļa ieelpa". Sarunā ar žurnālu “Privātā Dzīve” viņa pastāstīja, ka daļa jaunajā grāmatā aprakstīto notikumu norisinās valstī, kuru nav apmeklējusi.

“Grāmatas pirmajā daļā darbība risinās Rietumāfrikā, Sjerraleonē. Ļoti cītīgi izzināju visu par šo vietu, un man ļoti palīdzēja žurnālists Sandijs Semjonovs, kurš tur vairākkārt ir bijis. [..] Mēs ar vīru savā ceļojumu kartē esam atzīmējuši šo vietu kā vienu no nākotnes galamērķiem,” tā Rēdliha.

Trīs bērnu māmiņa sarunā ar izdevumu pastāstīja, ka ar rakstīšanu ieradusi nodarboties katru darbdienu pa divām vai trīs stundām.

Kā jau ziņots, atvēršanas svētki notika Ķīpsalas grāmatu svētkos, Rakstnieku viesistabā pulcējot kuplu lasītāju pulku. Vairāk par grāmatu lasi šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu