Sātana pravieši “Behemoth” oktobrī uzstāsies Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Behemoth" līderis Adams Darskis
"Behemoth" līderis Adams Darskis Foto: imago/Future Image / Scanpix

3. oktobrī koncertzālē “Palladium” uzstāsies viena no skandalozākajām un iespaidīgākajām mūsdienu metālmūzikas grupām “Behemoth”, portālu TVNET informēja koncerta rīkotāji.

Rīgā grupa viesosies, turpinot popularizēt savu vienpadsmito studijas albumu “I Loved You at Your Darkest”, kas tika izdots pagājušā gada oktobrī.

Miniturnejas "Ecclesia Diabolica Baltica” ietvaros “Behemoth” sniegs koncertus Baltijas valstīs un savā dzimtajā Polijā.

“"Ecclesia Diabolica Baltica” ir mūsu vislielākais šovs, kur mēs pārsteigsim ar scenogrāfiju un jaunu programmu. Kopā ar mums būs arī laba kompānija. Nepalaid garām. Nāc un piebiedrojies!" aicina “Behemoth” līderis Adams Darskis, kurš pazīstams arī ar segvārdu “Nergal”.

Grupa “Behemoth” dibināta 1990. gadā Polijas pilsētā Gdaņskā. Tai ir ļoti nozīmīga loma Polijas smagās mūzikas kultūras veicināšanā un popularizēšanā.

Grupa Latvijā atgriežas pēc 14 gadu pārtraukuma – iepriekšējais “Behemoth” koncerts notika nu jau slēgtajā Rīgas klubā “Salamandra”.

Kopā ar “Behemoth” uzstāsies arī poļu death metal grupa “In Twilight`s Embrace”, norvēģi “Whoredom Rife” un šveiciešu projekts avangarda projekts “Zeal & Ardor”.

Biļetes no 16.aprīļa plkst.12 būs pieejamas vietnē “Ticketshop”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu