Kivičs par pēdējiem "Rampas uguņu" raidījumiem: "Es zaudēju interesi par cilvēkiem" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūziķis Andris Kivičs savā otrajā grāmatā "It kā Tu kaut ko zinātu", kas pie lasītājiem nonāca 8. aprīlī, atklājis, kāpēc beidzās viņa vadītais sarunu raidījums "Rampas ugunis".

Kā atklāj Kivičs, pēc 1000 novadītiem raidījumiem viņš piedzīvojis neizskaidrojamas sajūtas: "2018. gada pavasarī pēkšņi katrā otrajā, trešajā raidījumā sāku piedzīvot iekšējas panikas lēkmes, kuras uz āru neviens nemanīja, bet es jau uz pārraidi nācu ar bailēm. Parasti tas sākās ar strauju sirdsdarbības paātrināšanos, tad likās, ka smoku, bet beigās aizkrita abas ausis."

Viņš piebilst: "Man sākās izdegšanas sindroms, un es zaudēju interesi par cilvēkiem."

Tāpat mūziķis atklāj, ka pēdējiem raidījumiem gatavojās vien 15 minūtes. "Man bija sajūta, ka izbraukšu tāpat, un izbraucu jau arī, tikai nejutu par to nekādu prieku un gandarījumu." 

Atgādinām, ka Kivičs pārtrauca vadīt raidījumu pēc tam, kad paziņoja par stāšanos politikā. 

Kivičs 13. Saeimas vēlēšanās saņēma gandrīz 6000 plusu un tika svītrots ap 4000 reižu, tādējādi neiekļūstot Saeimā.

Kivičs šogad nolēma izstāties no partijas, bet saglabā tā saukto mīksto mandātu. 

Saskaņā ar Saeimas vēlēšanu rezultātiem, Andris Kivičs šobrīd ir trešais pretendents uz Saeimas deputāta krēslu no KPV LV, kas palicis "aiz strīpas". Ja dažādu apstākļu dēļ Saeimā darbu beigs trīs KPV LV partijas deputāti (kļūstot par ministriem, atsakoties no deputāta mandāta vai citu iemeslu dēļ), Andris Kivičs tuvāko četru gadu laikā var nonākt Saeimā, jo par to lēmuši vēlētāji, kas pēdējās parlamenta vēlēšanās balsoja par KPV LV. Izstājoties no partijas, partijas biedrs var saglabāt tā saukto mīksto mandātu vai arī no tā atteikties. Kivičs ir izvēlējies mandātu paturēt.

Foto: Andris Kivičs tiekas ar "It kā Tu kaut ko zinātu" grāmatas faniem

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu