Stilise Žanna Dubska sajutusies ļoti sievišķīga blakus Vējonim (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no instagram.com/zannadubska/

​TV personība un stiliste Žanna Dubska, līdzšinējam prezidentam Raimondam Vējonim nododot stafeti jaunievēlētajam prezidentam Egilam Levitam, pamanījusies tikt pie selfija ar viņu un publiski izteikt komplimentus.

“Blakus lieliem vīriešiem es vienmēs jūtos miniatūra un sievišķīga. Mūsu prezidenta garums 1,92 cm un mans 1,59 cm. Šī nedēļa ir Raimonda Vējoņa pēdēja valdības nedēļa,” jūsmo Dubska.

Kā jau ziņots, aizejošais Valsts prezidents Raimonds Vējonis savas prezidentūras laikā galvenos uzsvarus lika uz Latvijas ārējās un iekšējās drošības stiprināšanu un uzskata, ka šajās jomās arī izdevies panākt progresu.

Vējonis intervijā LTV "Rīta panorāmai" atzīmēja, ka viņa prezidentūras laikā panākts lēmums par aizsardzības budžeta palielināšanu līdz 2% no iekšzemes kopprodukta, ir paplašināta NATO sabiedroto klātbūtne Latvijā u.tml.

Politiķis atzina, ka viņam ir bijušas arī iniciatīvas, kuras nesanāca īstenot, jo tās nerada atbalstu parlamentā, piemēram, nav tikuši atbalstīti grozījumi Saeimas Kārtības rullī, kā uzlabot parlamenta darbu, un netika pieņemti grozījumi attiecībā uz nepilsoņu bērniem, uz kuru pieņemšanu gan vēl esot cerības jaunajā Saeimas sasaukumā.

Vējonis domā, ka Latvijā varētu virzīties uz tautas vēlētu prezidentu, līdztekus pārskatot arī viņa pilnvaras. Ja paliek tikai esošās pilnvaras, tad tautas vēlēts prezidents varētu nebūt labākais risinājums, atzina politiķis.

Vējonis vērtēja, ka līdz ar Egila Levita ievēlēšanu Valsts prezidenta amatā šīs pilnvaras ir nonākušas drošās rokās. Viņš vēlēja, lai tās idejas, kuras Levits piedāvās, gūst atbalstu parlamentā.

Par saviem turpmākajiem plāniem Vējonis vēl nebija gatavs runāt, uzsverot, ka vispirms atpūtīsies un pavadīs laiku kopā ar mazdēlu. "Noslēdzas viens darba cēliens, sāksies cits darba cēliens," piebilda politiķis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu