Agnese Kaupere par attiecībām ar vīru: "Domāju, ka patiešām kopīgais mums ir tikai bērni" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Grupas "Prāta vētra" mūziķa Renāra Kaupera sieva Agnese Kaupere intervijā augusta izdevumam "Santa" ļāvusi ielūkoties abu attiecībās, un, kā izrādās, abi ir pilnīgi pretstati. 

"Mēs esam tik dažādi! Kādreiz saku: kā mēs varam būt kopā, ja mums nav nekā kopīga?! Un tad Renārs atbild... Viņam krievu valodā ir dziesma "Rudens", kam Sergejs Timofejevs uzrakstījis vārdus: ja mēs būtu līdzīgi, mēs paietu viens otram garām. (..)" intervijā atklāj Agnese.

Viņa stāsta, ka abiem ar Renāru ir atšķirīgas intereses, piemēram, Agnese klausās citādu mūziku. Tāpat viņai patīk adrenalīns un ātrums, bet Renārs, pēc viņas vārdiem, ir mierīgāks, viņam patīk pavadīt laiku mājās. "Domāju, ka patiešām kopīgais mums ir tikai bērni," intervijā saka Kaupere.

Tāpat abu atšķirības redzamas arī raksturos: "Es bieži esmu pārāk tieša, savukārt viņš – pārāk diplomātisks."

Neraugoties uz to, Agnese atzīst, ka abiem paveicies vienam ar otru: "Mums ar Renāru ir paveicies vienam ar otru. Ir bijuši sarežģījumi, bet... Ar laiku tu saproti, ka tie pāries un atkal viss būs labi. (..) Mums ir labās un sliktās dienas, vilnīši tai mūsu jūrā ir, bet pamats ir stabils. (..) Domāju, ka es varētu dzīvot arī ar kādu citu, tikai tad mums nebūtu foršo dēlu. Ļoti daudz kas atkarīgs no pašiem, mēs jau esam tie, kas attiecības veido." 

Kā zināms, Agnese un Renārs ir kopā vairāk nekā 20 gadus. Pāris ir vecāki dvīņiem - 23 gadus vecajiem Emīlam un Edgaram, kuri gājuši tēva pēdās un muzicē grupā "Carnival Youth", kā arī 2011. gada vasarā dzimušajam Āronam. 

Foto: "Prāta vētra" uzstājas Liepājā 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu