Merzļikina mīļotā velta hokejistam intīmus vārdus (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu hokejists, Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins ar mīļoto sievieti Aleksandru nesen devās savā pirmajā kopīgajā atvaļinājumā uz Spāniju, par to informējot arī savus sekotājus ar kārdinošām fotogrāfijām. Nu simpātiskā gaišmate veltījusi hokejistam pateicības vārdus par piedzīvoto.

"Esmu bijusi dažādās vietās, iepazinusies ar dažādiem cilvēkiem, daudzas vietas iemīlējusi. Bet vienu es zinu, visas tās vietas man nenozīmē neko, kad tu ienāci manā dzīvē, jo, neatkarīgi no tā, kur es atrodos, tu liec man justies kā mājās. Paldies par atvaļinājumu. Priekā par pirmo un vēl gaidāmajiem," pie foto raksta hokejista draudzene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My smile ♥️

A post shared by Aleksandra Tyszkiewicz (@aleksandra.tyszkiewicz) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

Atgādinām, ka 2017. gada vasarā, pēc piecu gadu kopābūšanas, Merzļikins bildināja savu draudzeni, šveicieti vārdā Luana. 2018. gada sākumā gan tapa zināms, ka pāris atsaucis saderināšanos.

Pēc tam NHL debitants nav komentējis savu attiecību statusu, lai arī klīda baumas, ka viņu vieno kas vairāk par draudzību ar 22 gadus veco latviešu vieglatlēti Elizabeti Priekuli.

Poļu izcelsmes daiļava Aleksandra par abpusēju jūtu uzplaukumu paziņoja pērnā gada izskaņā, publicējot romantisku foto ar Elvi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu