Rokabilī grupa "The Swamp Shakers" laiž klajā debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Swamp Shakers"
"The Swamp Shakers" Foto: publicitātes

Pašmāju rokabilī (rockabilly) grupa "The Swamp Shakers" laiž klajā debijas albumu "Don’t Wanna Miss". 

"Šis albums nav kaut kas mākslīgs, bet gan mūsu mīlestība pret mūziku, labs garastāvoklis, iespaidi, domas, vēlme ieraudzīt dzīves labākās puses, vēlme dzīvot un saglabāt to foršu prieka sajūtu un labu garastāvokli, kas mūs pašus pārņem, spēlējot šo mūziku," tā grupas kontrabasiste Anna Andersone. 

"Obligāti jāpasaka pateicība pelnīti nosauktajam rokenrola karalim Pitam Andersonam, kurš izveidoja mūsu grupu, un noticēja, ka varam, jo bez Pita mūsu ceļš būtu daudz garāks. Tā bija liela laime un veiksme spēlēt kopā ar tādu rokenrola leģendu. Ar šo albumu pateicamies gan Pitam, gan savām ģimenēm, gan visiem faniem, kuri vienmēr mūs ir atbalstījuši un turpina to darīt,” saka grupas bundzinieks, vokālists un albuma skaņu režisors Kārlis Paukšte.

"Mūzikas albums aizskar tādas tēmas kā mīlestība, kaisle, draugi, skaistas meitenes un skaistas mašīnas, bezrūpīgs zelta laiks, tāds īss zelta moments vēsturē, kad cilvēku vēlmes bieži sakrita ar iespējām. Beigu beigās visa pasaule grozās ap šīm vienkāršajām tēmām, kas ir visa pamats. Tā radās rokenrols, un tā radās arī šis albums, apvienojot 50. gadu rockabilly, R&B, rokenrola, svinga mūzikas stilus un kaut ko no mums pašiem. Tā ir šodiena, ar tās enerģiju un interesi pret dzīvi, bet nedaudz ar 50. gadu romantikas pilieniem," teikts grupas paziņojumā.

Trio The Swamp Shakers veido Anna Andersone, Kārlis Paukšte un Mārcis Liepiņš.

Foto: «Rockabilly party» klubā «9.vilnis» (The Swamp Shakers).

Albumu digitālā formātā iespējams iegādāties Bandcamp, bet noklausīties to var arī Spotify, YouTube, Deezer, kā arī citās populārās straumēšanas vietnēs. Fizisku albuma kopiju, kā arī kreklus un citus aksesuārus ir iespējams iegādāties tiešsaistē, kā arī, protams, grupas koncertos. Albuma prezentācija paredzēta 23. septembrī, Hanzas peronā, KIT 2019 pasākuma ietvaros, savukārt tuvākie koncerti ir 26. septembrī folkklubā „Ala” un 5. oktobrī pasākumā „Eat, Drink, Swing” Centrālajā gastro tirgū.

Noklausies albumu.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu