Andris Kivičs atklāj, ko domā par savu nākotni politikā (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdien,as 14. oktobra vakarā, skandalozais mūziķis Andris Kivičs, viņa mīļotā sieviete Liene Skulme, kā arī viltus ziņu izgatavošanā un publicēšanā apsūdzētais Niks Endziņš jeb Neids "Youtube" tiešraidē atbildēja uz fanu jautājumiem.

Trijotne apsprieda dažādus tematus, tai skaitā miera salīgšanu, kopīgo dziesmu, kā arī skandalozā pārīša koncertus. 

Kāds komentētājs Kivičam pavaicāja, vai viņš plāno atgriezties politikā, tā kā pērn mūziķis kandidēja Saeimas vēlēšanās ar partiju "KPV LV". 

"Nē, politikā neplānoju atgriezties, jo tā ir totālākā miskaste," paziņoja Kivičs.  

"Politikā cilvēks var iet tad, ja viņam patīk būt divkosīgam, ja viņam patīk intrigas, ja viņam patīk atrasties atmosfērā, kurā visu laiku ir meli, aizmuguriskas sarunāšanās. Faktiski, nekā cilvēcīga tur nav vispār."

Politiku Kivičs salīzīnāja ar "koka stādīšanas procesu", kurā tiek iestādīts nevis pats koks, bet cilvēki par to runā. 

"Es tur tā pagrozījos drusciņ, tur točna nav forša atmosfēra. Es paskatos uz tiem politiķiem, viņi visi ir nelaimīgi," piebilda mūziķis. 

Kivičs pauda neizpratni par to, kādēļ rīta raidījumos vienmēr viesojas politiķi, nevis, piemēram, talantīgi cilvēki, kuri sabiedrību varot iedvesmot.

Foto: Andris Kivičs tiekas ar faniem "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas atklāšanas pasākumā

Atgādinām, ka Kivičs 13. Saeimas vēlēšanās startēja partijā "KPV LV", kur kļuva par vissvītrotāko kandidātu (no "KPV LV" sarakstiem svītrots ap 4000 reižu, bet saņēma gandrīz 6000 plusu), līdz ar to neiekļūstot Saeimā.

Kivičs šogad nolēma izstāties no partijas, bet saglabā tā saukto mīksto mandātu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu