Kivičs pauž viedokli, kāpēc viņa un Skulmes dziesmas neatskaņo radio (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs kopā ar savu mīļoto sievieti Lieni Skulmi 7. novembra vakarā kārtējā tiešraidē komunicēja ar faniem, izsakot savu versiju par to, kādēļ viņu dziesmas no nule izdotā albuma "Incidents" netiek atskaņotas Latvijas radiostacijās. 

Pēc Kiviča domām, pārītis ir pārāk atšķirīgs, lai iekļautos "standarta" mūziķu vidū. "Latvijā visam ir jābūt pieķemmētam, tā pa smuko. Jāpūš tai pašā stabulē, kur pūš visi. Mēs jau nenodarbojamies ar klasisko mūziku. Mēs principā spēlējam popmūziku. Esmu šovbiznesā Latvijā 17 gadus. Man ir skanējušas pa radio kādas 35 dziesmas, un, galvenais, šīm dziesmām jau autors esmu es, tāpat kā Z-Scars dziesmām. Bet Kivičs un Skulme ir par traku."

Tāpat Kivičs piebilda, ka viņa dziesmas ir lipīgas, bet tieši tādām esot jābūt popmūzikas dziesmām, nevis "visādām dīvainībām", kas tagad esot modē. 

"Mēs ar Lieni esam aizliegtie. Kā Padomju laikā - bija tādi pareizi mākslinieki kā Raimonds Pauls, bet bija arī aizliegtie. Un mēs ar Lienīti esam aizliegto statusā. Internetā viss ir cool, bet cilvēki, kas strādā radiostacijās savās programmās neliek mūsu dziesmas. Jo ja par tevi raksta tik daudz, tad tu skaities lētais gals. 

Un, kā zināms, radio stacijās ļoti daudz sēž arī mūziķi - bijušie un esošie, kuriem vienkārši ir škrobe, ka viņiem sapņos un tuvumā nekad nerādīsies tāda publicitāte kā mums,"

norādīja Kivičs.

Kā skaidroja mūziķis, agrāk ar grupu "Z-Scars" viņš dziesmām piegājis kā "zinātnei", domājot, kas varētu patikt cilvēkiem, taču tagad ar Lieni viņš rada dziesmas tikai par notikumiem abu dzīvēs. 

Kāda radio stacija esot norādījusi, ka Kiviča dziesmas "velk uz lēto" galu, uz ko mūziķis norādīja, ka arī "Prāta vētrai", piemēram, dziesma "Brīvdienas nav manas laimīgās dziesmas", "velk uz lēto galu". 

Tāpat mūziķis tiešraidē paziņoja, ka viņam ar Lieni esot divi ļoti šokējoši paziņojumi, kurus viņš atklās jau drīzumā. 

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu