Dokumentālā filma "Gorillaz: Reject False Icons" uz lielā ekrāna arī Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

16. decembrī vairāk nekā 600 kinoteātros 27 valstīs visā pasaulē, tai skaitā arī Latvijā, ekskluzīvā seansā tiks izrādīta pilnmetrāžas dokumentālā filma par britu kulta grupu "Gorillaz". Filmas nosaukums "Gorillaz: Reject False Icons".

"Gorillaz Reject False Icons" ir jauna pilnmetrāžas dokumentālā filma par minēto animēto grupu Gorillaz jeb "pašu veiksmīgāko virtuālo projektu" uz planētas. Savā debijas filmā režisors Denholms Hjūlets (Denholm Hewlett) trīs gadus sekojis katram grupas solim, vēstot par divu veiksmīgu albumu “Humanz” un “The Now Now” tapšanu, kā arī ambiciozo pasaules turneju. Rezultātā ir tapusi unikāla filma, kas piedāvā vēl neredzētus kadrus, kuros virtuālais sastop reālo, lai tvertu brīnumaino haosu kāds tas ir grupas līderu - Deimona Olbārna (Damon Albarn) un animatora Džeimija Hjūlita (Jamie Hewlett) pasaulē.

Arī Latvijā Gorillaz mūzikas fani varēs noskatīties unikālo projektu, vienā ekskluzīvā seansā – 16. decembra vakarā, kinoteātrī Forum Cinemas, biļetes ierobežotā daudzumā pārdošanā no 27. novembra šeit

Filmas reklāmas rullītis.

"Gorillaz"
"Gorillaz" Foto: AFP/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu