Intars Busulis atzīst, ka šobrīd neuzstātos Krimā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātājs Intars Busulis
Dziedātājs Intars Busulis Foto: Ieva Lūka/LETA

Latviešu dziedātājs jaunākajā intervijā Krievijas medijam "Teleprogramma" atklāja, ka šobrīd nebūtu gatavs uzstāties Krimā, līdz situācija tur nekļūs mierīgāka. 

Busulis pastāstīja, ka šogad filmējies vairākos Vecgadam paredzētos šovos Maskavā: "Protams, mani aicina, un tas ir ļoti jauki."

Viņam tika uzdots arī jautājums, vai viņš, ja tiktu aicināts, būtu ar mieru uzstāties Krimā, intervētājam pieminot arī pašmāju dziedātāju Laimu Vaikuli un viņas izteikumus par to, ka viņa nebūtu gatava tur uzstāties. 

"Jūs ziniet, šis jautājums šobrīd ir ļoti sarežģīts... Es domāju, kamēr nav miera, es uz turieni neplānoju vizīti. Bet es tur biju pirms 2014. gada, pirms sākās visi šie notikumi. Varu teikt, ka tur dzīvo ļoti labi cilvēki. Un es droši vien zinu, kas mūs tur sagaida, mums par to vienmēr raksta sociālajos tīklos. Kādu dienu mēs noteikti tur aizbrauksim, bet droši vien tad, kad situācija kļūs mierīgāka. Pagaidām ir par agru..." - savu nostāju pauda mūziķis.

"Es tikai vēlos, lai jaunajā gadā tiktu atrisināta visa nestabilā situācija, lai tautas dzīvotu mierā," norādīja Busulis. 

Atgādinām, ka 2018. gadā par vienu no apspriestākajām tēmām kļuva dziedātājas Laimas Vaikules izteikumi par Krimu - intervijā kādam Ukrainas medijam viņa atklāja, ka "ne par kādu naudu nebrauks uzstāties Krimā".

Dziedātājas izteikumi saniknoja Laimas fanus un skatuves partnerus Krievijā. Piemēram, dziedātājas Valērijas vīrs Josifs Prigožins Laimai pat lika atvainoties par šādiem vārdiem: "Spļauj akā, no kuras dzēruši visu dzīvi. Popularitāti un slavu viņi ieguva Padomju Savienībā un turpināja to arī mūsdienu Krievijā. Jābūt objektīviem. Jāprot pateikt "paldies". Atvainojiet, apdi**āties, nu, atvainojieties visai valstij, sakiet, ka mani nepareizi saprata. Punkts. Ar to jautājums būtu slēgts."

Pēc tam gan Vaikule norādīja, ka viņas izteikumi tikuši kļūdaini interpretēti: "Kad man vaicāja, ja mani ielūgtu, vai es brauktu uz Krimu, es atbildēju, ka mums tas ir aizliegts. (..) Viss, ko es pateicu, bija – nē, likums mums to aizliedz. Un tā ir taisnība." 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu