Dubaijā top jauna pasaulē augstākā viesnīca

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/elevatorworld

Dubaija ir pārsteidzoša pilsēta, kura vilina katru pilsētas betona džungļu ainavu cienītāju. Nu pilsētas ainavai pievienosies jauna augstākā viesnīca pasaulē. 

Jau 2018. gadā Dubaijā Ginesa rekordu ieguva 356 metrus augstā Džerovas viesnīca, kas kļuva par pasaulē augstāko naktsmītni, bet nu šis rekords vairs ilgi netiks paturēts.  75 stāvus augstajam stikla debesskrāpim jau patlaban top konkurents. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatyana Dyugurova (@tatyanadyugurova) on

Augstā viesnīca jeb "Ciel" tornis būs 360 metrus augsts, tas sastāvēs no 82 stāviem un 1042 istabām, tostarp īpašiem luksusa apartamentiem, kas aizņems pat veselu stāvu. Lai gan ēka vēl nav pabeigta, tās arhitektūra ir apbalvota ar trīs starptautiskām nekustamo īpašumu balvām: Labākā starptautiskā viesnīcas arhitektūra; Labākā viesnīca Arābijas līcī; Labākā debesskrāpja arhitektūra Arābijas līcī. 

Fenomenālais tornis ļaus tūristiem apskatīt pilsētu 360 grādu leņķī, kā arī atveldzēties debesskrāpja jumta baseinā un baudīt maltīti restorānā augstceltnes virsotnē.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The First Group (@thefirstgroup) on

Debesskrāpja celtniecība sākusies 2016. gadā, vienlaicīgi ar vēl divām nozīmīgām augstceltnēm - 306 metrus augsto Kajanas torni un 425 metrus augsto Marina 101 celtni. "Ciel" torņa finišs tiek prognozēts 2022. gada beigās vai 2023. gada sākumā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu