TV ekrānos februārī parādīsies pārvērtību šovs “Stilistu kaujas”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jau 5. februārī plkst. 21:35 kanālā TV3 pirmizrādi piedzīvos jaunais pārvērtību šovs "Stilistu kaujas".

Tajā dalībnieces piedzīvos vizuālas pārmaiņas populāro latviešu modes mākslinieku rokās. Visas sezonas laikā modes eksperti sacentīsies, lai noskaidrotu, kuram būs izdevies radīt visatbilstošāko tēlu šova dalībniekam.

Katras epizodes ietvaros viena sieviete piedzīvos trīs dažādas vizuālās pārvērtības, liekot tai uzmirdzēt īstu profesionāļu rokās. Katrs modes eksperts, ņemot vērā dalībnieka pieteicēja ieteikumus un vēlmes, piemeklēs viņaprāt atbilstošāko tēlu šova dalībniecēm. Modes ekspertu radītās pārvērtības, kas pārsteigs, sajūsminās un pat šokēs, būs jānovērtē sievietes tuviniekiem, izvēloties tikai viena stilista veikumu, par kuru atdot savu “jā”. Starp modes ekspertiem valdīs patiesi azartisks cīņas gars, jo sezonas izskaņā tiks noteikts viens uzvarētājs, kuram būs izdevies iegūt visvairāk punktu!

“Katrs no dalībnieku stāstiem ir īpašs – iepazīsim pārus, kas tikai nesen ir satikušies vai, gluži pretēji, jau ilgu laiku ir kopā un, iespējams, tieši pārvērtības ļaus viņiem no jauna atkal sajust to patīkamo kņudoņu pakrūtē! Bieži dalībnieku pieteicēji tieši šādā veidā vēlas pateikt paldies saviem mīļajiem, sniedzot iespēju piedzīvot iedvesmojošas un skaistas pārvērtības. Turklāt dalībnieces tiks postas arī īpašiem notikumiem – dzimšanas dienas svinībām vai Valentīndienas vakariņām, kur padomus un iedvesmu varēs smelties ikviens. Sezonas laikā pārvērtības piedzīvos arī sabiedrībā pazīstamas personības, piemēram, aktrise Elza Gauja,” par pārvērtību aizkulisēm stāsta šova producente Sandija Miezīte.

Par modes ekspertiem:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lasi svaigākajā LILIT žurnālā! #zurnalslilit

A post shared by Aleksandrs Pavlovs (@alexander.pavlov.ap) on

Aleksandrs Pavlovs (@alexander.pavlov.ap) - modes dizainers un stilists ar daudzu gadu pieredzi modes pasaulē. Viens no vadošajiem modes dizaineriem un stila konsultantiem Latvijā.  Modes zīmola "ALEXANDER PAVLOV" dibinātājs un radošais direktors, individuālā stila konsultants, starptautisku konkursu, izstāžu un festivālu dalībnieks, vieslektors, televīzijas raidījumu vadītājs. “Elegance, radošums, mīlestība” - ar šiem trim vārdiem Aleksandrs sevi raksturo vislabāk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIFE OF A PERSONAL STYLIST (@laura_valuta) on

Laura Valuta (@laura_valuta) - grima māksliniece ar 11 gadu pieredzi, kura jau sesto gadu strādā arī kā stila konsultante. Paralēli profesionālajam darbam Laura ir arī iedvesmas bloga lauravalutablog.com autore, kurā māksliniece dalās viedoklī par skaistumkopšanas un dekoratīvās kosmētikas produktiem, modes tendencēm, labsajūtu u.c. Laura uzskata, ka tas, kas ir garderobē, atklāj citiem attieksmi pret sevi un dzīvi, tādēļ vizuālais tēls ļoti labi raksturo personību.

Dace Krieviņa-Bahmane (@dacebahmane) - stila un modes redaktore žurnālā “L'Officiel Baltics”, kā arī Latvijas modes zīmola Dace Bahmann radītāja un dizainere. Modes jomā Dace darbojas jau vairāk nekā desmit gadus - sāka darbu starptautiskajā žurnāla “Cosmopolitan” kā modes redaktore, vēlāk un līdz pat šim brīdim ir starptautiskā modes žurnāla “L'Officiel Baltics” stila un modes redaktore. Dace ir pārliecināta: “Lai veidotos baudāms un harmonisks koptēls, svarīgākais ir sabalansēti un trāpīgi salikti akcenti!”

Uz augšu