"Supernovas" vadītāja sākusi smēķēt sešu gadu vecumā (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušonedēļ tapa zināms, ka "Supernovu" šogad vadīs arī populāra influencere Beta Beidz (Beāte Bērziņa). Jaunā sieviete jau izpelnījusies ažiotāžu, un nu atklājusi vēl kādu pārsteidzošu faktu.

23 gadus vecā Beta paziņojusi, ka smēķēt sākusi sešu gadu vecumā, savukārt tīņu gadu laikā viņa trīs gadus pīpējusi zālīti.

"Man bija pagalma bērna bērnība - vazājāmies apkārt un meklējām izsmēķus. Šobrīd smēķēju elektroniskās cigaretes. Vēlos gan atmest arī šo paradumu," skaidro Beta.

Kā zināms, Beta izpelnījās sabiedrības nosodījumu pēc tam, kad viņa sociālajos tīklos dalījās ar kadru, kurā smēķē, turēdama rokās mazu bērnu.

"Kad filmējām Lindas Oltes topošo filmu "Māsas", kurā attēloju maza bērna pīpējošo māmiņu, dienā man nācās izsmēķēt cigarešu paciņu. Tas bija pretīgi! Gribēju padalīties ar kadru no filmēšanas laukuma, tas bija vienīgais, kur esmu priekšplānā.

Cerēju, ka visi sapratīs, ka tā ir filma.

Neaizdomājos par vēstījumu - es vienkārši daru to, ko daru," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Beta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by you betcha (@betabeidz) on

Jau vēstīts, ka konkursa sešos pastāvēšanas gados šī būs ceturtā reize, kad Toms Grēviņš un Ketija Šēnberga strādās tandēmā kā “Supernovas” vadītāji, savukārt populārajai vlogerei Beta Beidz jeb Beātei Bērziņai, kura ar dalībniekiem sarunāsies uzreiz pēc uzstāšanās, šī būs debija TV ekrānā.

“Esmu jau satikusi visus dalībniekus – viņi ir tiešām superpozitīvi un aktīvi cilvēki, un no manis kā viņu jaunās labākās draudzenes var gaidīt neviltotu dalībnieku atbalstu, kādu joku un – kas zina – varbūt pat kādu mazu izgāšanos! Esmu patīkami satraukta un nevaru sagaidīt šovu!” atzīstas Beta Beidz.

Atgādinām, ka šī būs vienīgā tiešraide, kurā arī skatītāji varēs aktīvi balsot par savu favorītu, kuram uzvara “Supernovā 2020” nodrošinās iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu