"Helio Media" prezentē "karstus" pavasara jaunumus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Otrdien, 10. martā, tika prezentēti "Helio Media" pavasara jaunumi. 

Jaunākā latviešu kriminālkomēdija “Atriebējas” ar Santu Didžus, Pāvelu Griškovu, Aneti Krasovsku, Mārtiņu Upenieku un Armadu Ikali galvenajās lomās atnesīs kaislības, drāmu, slepkavības, nelaimīgu mīlestību, atriebību un daudzus citus savstarpējo attiecību līkločus. Kriminālkomēdijas pilotsērija pirmizrādi "Shortcut" piedzīvos jau 23. martā un tieši pēc mēneša turpināsies seriāla formātā, savukārt kanālā STV Pirmā! seriāls nonāks rudenī.

Ēdienu blogere Zane Grēviņa, kuras recepšu grāmata "Našķoties" pērn kļuva par veiksmīgāko bestselleru Latvijā, savus esošos un topošos fanus priecēs ar savu un nedaudz arī sava suņa Susura kulinārijas raidījumu, kuru, protams, dēvēs tādā pašā vārdā – “Našķoties”. Zanes gardās receptes, ko iedvesmos viesošanās pie dažādiem Latvijas ražotājiem, "Shortcut" nonāks no 27. marta piektdienās, savukārt TV pirmizrādi piedzīvos kanālā STV Pirmā! 4. aprīlī un tiks rādītas sestdienu rītos plkst. 9.20.

Vērtīgu un aizraujošu sarunu cienītājiem iemīļotā TV personība Kristīne Virsnīte uz pavisam atklātu sarunu aicinās gan Latvijā populāras, gan arī mazāk zināmas, taču spēcīgas un pārliecinātas sievietes – tās, kuras ar savu dzīves pieredzi, vērtībām un panākumiem spēj aizraut un iedvesmot. “Kristīnes Virsnītes sarunas” pie skatītājiem dosies trešdienās – jau no 15. aprīļa "Shortcut" un no 22.aprīļa – kanālā STV Pirmā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu