Andris Kivičs skarbi izsakās par Lienes bijušo - Andri Buli (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/andrislienekivici/

Aktieris Andris Bulis pirms vairākiem gadiem, būdams laulībā, sāka romānu ar Lieni Kiviču (toreiz - Skulmi). "Youtube" raidījumā "Dari Vai Dzer" viņas tagadējais vīrs Andris Kivičs aktierim veltīja visai spēcīgus vārdus.

Raidījuma vadītāja aicināts viņš uz jautājumu "Kurš pašlaik mūsu sabiedrībā ir lielākais kretīns?" atbildēja šādi: "Viens no lielākajiem kretīniem, ko es varētu nosaukt, ir Andris Bulis, kurš intervijā "Trakajam latvietim" stāstīja, ka savulaik viņam bija vajadzīga palīdzīga roka, bet, diemžēl, nezinājis, ka šī Lienes roka bijusi netīra... tas man baigi uzsita asini.

Tas, kas notiek starp diviem cilvēkiem, attiecas tikai uz viņiem. Bet, ja pēc attiecību beigām tu pasniedz visu pilnīgi citādāk, kā ir bijis, lai saudzētu sevi... es varu pateikt - Bulis ir tāda līmeņa melis un kretīns, ka es otru tādu Latvijā nezinu.

Viņš dzīvoja kopā ar Lieni, viņas trīs bērniem, viņas māsu un viņas trīs bērniem, Lienes mammu un fāteri vienā mājā. Divus gadus viņš tur reāli dzīvoja. Tas nebija nekāds sānsolis vai kaut kāda sievas krāpšana. Viņš bija tur pārvācies un dzīvoja. Tur stāvēja viņa mantas - kurpes, drēbes, viss. Viņš sauca Lienes mammu par savu mammu un vienkārši bija tajā ģimenē kā ģimenes loceklis. Viņi tur dzīvoja kopā."

Kivičs turpināja: "Plus es nezinu otru tādu džeku, kurš ir spējīgs, kad nāk mājās pie Lienes, ar kuru dzīvoja kopā tajā laikā, vienmēr noņemt laulības gredzenu. Savukārt, ejot ārā no mājas, vienmēr uzlikt... [..] Es tā parēķināju, ka viņam to trīs gadu laikā, kamēr viņi dzīvoja kopā, laulības gredzenu viņš noņēmis un uzlicis 600 līdz 700 reizes. [..] Tas pasākums beidzās kaut kur pēc divarpus gadiem - pēkšņi viņa sieva paliek stāvoklī, kaut arī dzīvo viņš pie Lienes. Džeks tin makšķeres un saka, ka Liene tikai draugs, viņš viņu pārāk nepazīst, to ģimeni pārāk nepazīst."

Lienes tagadējais vīrs piebilda: "Viņš reāli trīs gadus dzīvoja citā ģimenē un pēc tam to pasniedza kā sānsolīti. [..] Kaut ko tādu var izpildīt tikai hronisks melis, totāls nelietis, cilvēku izmantotājs."

Kā zināms, Bulis jau 15 gadus ir precējies ar sievu Ilzi. Viņiem ir divas atvases - dēls Markuss un meita Alise.

Savukārt Liene, kura šobrīd ir bērniņa gaidībās, janvārī apprecējās ar skandalozo mūziķi Andri Kiviču. 

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu