Agate Muceniece atklāj jaunas detaļas par piedzīvoto vardarbību un šķiršanos no Prilučnija

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: скриншот видео

Krievijā dzīvojošā latviešu aktrise Agate Muceniece "Youtube" raidījuma "Uzmanīgi, Sobčaka!" gaitā skaidroja, kāpēc atklāti stāstīja par to, ka cietusi no vardarbības.

Muciniece, kura nu ir oficiāli šķīrusies no Prilučnija, nesen publiskoja video, kurā stāsta par vīra vardarbību. Sarunā ar Kseniju Sobčaku viņa sniedza plašāku ieskatu notikušajā.

"Tas patiesi bija kliedziens pēc palīdzības. Tas bija emociju iespaidā. Bija tāda situācija, ka viņš [Prilučnijs] izsvieda manu telefonu. Man šķita, ka tas bija vienīgais mirklis, kad varēšu ierakstīt šādu video, citādāk man nepaliktu pierādījumu. Domāju, ka šāds video būs glābiņš ne tikai man, bet arī citām, kuras cieš," paskaidroja aktrise.

Muceniece gan nenoliedz, ka pēc tam nožēlojusi video uzņemšanu, bet tur vairs neko nevarot mainīt: "Vismaz temats par vardarbību mājās kļuva aktuāls."

Aktrise neslēpa, ka, viņasprāt, šāda dīvaina nostāja pret vardarbību mājās ir tikai Krievijā. Aktrise arī pieminēja bēdīgi slaveno teicienu "ja sit, tad mīl". Viņasprāt, sievietes bieži izdomājot attaisnojumus, piemēram: "Nu, jā, iesita, bet viņš ir labs tēvs."

Tāpat Muciniece uzsvēra, ka viņas un vīra attiecības allaž bijušas konfliktu piepildītas: "Mūsu attiecības jau no paša sākuma bija superemocionālas. Mēs pazaudējām mīlestību, ģimeni un viens otru."

Aktrise pēc palīdzības esot vērsusies pie psihologa. Lēmums par šķiršanos esot bijis abpusējs. Muceniece nenoliedza, ka salabšana vairs nav iespējama. Tieši pats Prilučnijs biežāk esot runājis par šķiršanos.

Muceniece arī neslēpa, ka Priļučnijs līdzinājies viņas tēvam - abiem esot bijušas problēmas ar alkoholu.

Kas attiecas uz šķiršanās procesu, Muceniece sacīja, ka negrasās tiesāsies ar bijušo vīru. Pēc aktrises teiktā, mājoklis paliks Prilučnijam, bet viņai tikšot dzīvoklis. Ja bijušais vīrs būtu uzstājis uz to, ka viņam pienākas arī dzīvoklis, tad tiesas darbi būtu neizbēgami.

"Es neesmu tas cilvēks, kurš ies dalīties ar īpašumu. Man tiek dzīvoklis, viņam māja, jo viņš arī pelna vairāk nekā es. Dalīt sīkumus es negrasos," noteica aktrise.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu