Renārs Zeltiņš atklāj, kā uztur "dzirkstelīti" attiecībās ar sievu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Aijas un Naura Brikmaņu veidotā sarunu šova “Ģimenes sarunājas” jaunākajā sērijā Zeltiņi ļausies atklātības mirkļiem un pastāstīs ne tikai to, kā pirmo reizi satikušies, bet arī dalīsies pieredzē, kā pēc vairākiem kopdzīves gadiem nezaudēt īpašo “dzirkstelīti” attiecībās.

Populārais šovmenis Renārs Zeltiņš un viņa sieva Ieva Koha-Zeltiņa, šķiet, ir viens no iedvesmojošākajiem pašmāju šovbiznesa pāriem. No viņiem burtiski staro patiesa sirsnība, mīlestība un cieņa vienam pret otru. 

Renārs neslēps – viņam ir ļoti paveicies ar Ievu, kura iemieso visas tās vērtības, kas viņam ir svarīgas. Tāpat šovmenis ir pārliecināts – tas, vai sieviete attiecībās ir laimīga, lielā mērā atkarīgs no vīrieša vieduma un spējas ieklausīties mīļotās sajūtās.

“Arī sievietei nepieciešama atpūta, īpaši pēc bērniņa nākšanas pasaulē. Vajag atpūtu, atslēgšanos, savas lietas. Un tikai ar šo enerģiju atgriežoties, var rasties īpašā dzirksts. Tā gan ir ļoti grūti noturama, jo šajā laikmetā ir daudz kārdinājumu un iespēju ļauties dēkām. Tāpēc abiem ir jāpiedomā pie attiecībām, un tikai tad ir iespējams ilgtermiņā noturēt šo ugunskuru, šo kaisli, metot ik pa laikam oglītes klāt,” romantiskās pārdomās raidījumā dalīsies Renārs Zeltiņš.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu