Evelīnai Pārkerei piedāvāts filmēties kailai (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju influencere Evelīna Pārkere viesojās Andra Kiviča raidījumā "No Bullshit Experience", kurā atklāja, ka viņai piedāvāts filmēties kailai. 

Par saviem nesenajiem karjeras notikumiem influencere Evelīna Pārkere stāsta, ka nesen ir tikusi uzaicināta filmēties jaunā filmā.

"Filmas radošā komanda gribēja, lai es esmu pilnībā kaila. Es prasīju, vai varbūt varam vienoties tikai par augšdaļu, bet viņi nebija ar mieru. Es negribu, lai manas sekotājas, kurām es esmu iedvesma, skatās uz lielā ekrāna un redz, kā es stāvu ar atplestām kājām," par lomas noraidīšanu stāsta Pārkere. 

Atteikties no piedāvājuma viņa izlēmusi arī sava biznesa un sadarbību ar reklāmdevējiem dēļ, jo ir pārliecināta, ka gadījumā, ja filmētos kaila, neviens ar viņu vairs nevēlētos sadarboties. 

Influencere atklāj, ka jau 17 gadu vecumā sākusi patstāvīgu dzīvi un pilnībā spējusi sevi nodrošināt, kļuvusi neatkarīga no vecākiem. Evelīna atklāj, ka šobrīd beigusi lietot alkoholu, lai uzlabotu savu dzīvesveidu. Par savu šī brīža attiecību statusu Evelīna min, ka vēlas atrast cilvēku, kas nodarbojas ar kaut ko krasi atšķirīgu.

"Izskats nav primārs, es gribu atrast labāko draugu. Man nesen uzdeva jautājumu - kāpēc tu neesi ar nevienu kopā? Tas ir tāpēc, ka ja es būtu kopā, tad es būtu gatava arī šo cilvēku apprecēt," stāsta Evelīna. 

Iepriekšējās Evelīnas attiecības beidzās, jo puisis pēc neilga satikšanās laika meitenei palūdza reklamēt savu biznesu.

"Man likās, ka es viņam patiku, bet beigās viņš pasaka, ka viņam ir bizness, kuru es varētu reklamēt," dalās Pārkere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu