FOTO: Durvis vēris Baltijā lielākais "outlet" ciemats (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Atklāj ​Baltijā lielāko "outlet" ciematu
Foto: Atklāj ​Baltijā lielāko "outlet" ciematu Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šodien  plkst.12 Piņķos, Jaunajā ielā 12 durvis vēra Baltijas lielākais "outlet" ciemats "Via Jurmala Outlet Village". Iepirkšanās ciemats ir veidots gluži kā iepirkšanās ielas Itālijas lielpilsētās. 

Latvija nu ir kļuvusi par vēl vienu iepirkšanās centru jeb ciematu bagātāka - nedaudz ārpus pilsētas, pie šosejas, kas savieno Rīgu un Jūrmalu, durvis vēris "Via Jurmala Outlet Village". Šis ir lielākais iepirkšanās "outlet" ciemats Baltijā, kurā koncentrēsies vairāki slavenu modes, skaistumkopšanas un arī mājas un interjera preču zīmoli. "Outlet" ciematā ir atrodamas tādas zīmolu preces kā "Hugo Boss", "Ermenegildo Zegna", "Guess", "Puma", "Tommy Hilfiger", "Ecco", "Stefanel", "Levi's", "Camel Active", "Lee Wrangler", "Billionaire", "Brunello Cucinelli", "Pako Lorente" un citi. Jāpiebilst, ka atklāšanas brīdī vairums ciemata veikalu telpu vēl ir tukšas. "Via Jurmala Outlet Village" nomnieku skaitu līdz oktobrim plānots palielināt par 10-15%, tā atklāšanas pasākumā norādījis projekta attīstītāja un uzņēmuma "Outletico" valdes loceklis Andrejs Dozorcevs.

"Via Jurmala Outlet Village" tiek attīstīts divās kārtās, un tā kopējā teritorijas platība būs 110 000 kvadrātmetru. Pirmajā kārtā bija paredzēts atklāt veikalus, kuru kopējā platība ir 13 500 kvadrātmetru. Pēc otrās kārtas būvniecības noslēgšanās "Via Jurmala Outlet Village" kopējā izīrējamā platība tiks palielināta līdz 21 000 kvadrātmetriem, nodrošinot tirdzniecības vietu 120 zīmolu veikaliem.

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

FOTO: "Via Jurmala Outlet Village" iepirkšanās ciemata atklāšana

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu