Ieva Florence pirmo reizi komentē Dārtas Danevičas kritiku par savām gramatikas kļūdām (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nupat Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča vērsa uzmanību uz kādas influenceres ierakstiem, kas, izrādās, ir viņas teātra kolēģes Ievas Florences-Vīksnes publicētas reklāmas. Tajās Daneviča manījusi vairākas gramatikas kļūdas, kuras akcentējusi. Nu izdevumam "Privātā Dzīve" aktrise komentēja šādu skatuves kolēģes rīcību. 

Kā bilda Florence, viņa Danevičas kritiku neesot pamanījusi. Tiesa, pēc tās parādīšanās tika izlabots viens no ierakstiem

Aktrise atzina, ka viņa savā profilā mēdz pieļaut kļūdas, taču var tajā rakstīt, kā domā - tā, lai galveno domu saprot lasītāji. Danevičas rīcību gan viņa neuzskata par pareizu.

"Es nezinu, kāpēc Dārtai bija sakāpinātas emocijas tieši par gramatiku un kļūdām. Varbūt viņai todien bija slikta oma vai kādas lielākas problēmas.

Taču šaubos, vai publiska kaunināšana ir pareiza. Viņa varēja man piedāvāt palīdzību, un es labprāt to pieņemtu.

Man nav korektora, kuram es maksātu par tekstu labošanu. Taču es varētu maksāt Dārtai, ja jau viņai tagad ir jauna profesija," tā Florence.

Atgādinām, ka Daneviča vietnē "Twitter" publiskoja ekrānuzņēmumus, kuros dalījusies ar kāda influencera ierakstiem "Instagram", kurā tiek reklamēts tehnoloģiju uzņēmums, kā arī apartamenti Valmieras pusē.

Lai arī ieraksta autora vārds ir aizkrāsots, vērīgākie pamanīja, ka runa ir par Danevičas kolēģes Ievas Florences-Vīksnes ierakstiem.

Daneviča ierakstā norādīja uz vairākām gramatikas un interpunkcijas kļūdām. 

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu