Andris Buiķis soloalbumu prezentē starp palmām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Buiķis - soloalbuma "Zaļš" prezentācija
Andris Buiķis - soloalbuma "Zaļš" prezentācija Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Pirms mēneša ar savu pirmo solosinglu "Tam vienam" klausītājus pārsteidza Latvijas džeza un populārās mūzikas aprindās zināmais bundzinieks Andris Buiķis, kurš ir arī džezfanka grupas "Very Cool People" pastāvīgais dalībnieks. Šonedēļ ar prezentācijas pasākumu LU Botāniskā dārza Palmu mājā oficiāli dienas ghaismu ieraudzījis arī viņa debijas soloalbums "Zaļš". Aplūko foto no pasākuma! 

Kāpēc "Zaļš"? Atbilde esot gauži vienkārša – tā ir Andra mīļākā krāsa, kas viņu iedvesmo un dod enerģiju nebūt ne vieglajai mūzikas ceļa iešanai. "Esmu eksperimentētājs, tāpēc atļāvos albumā iekļaut un apkopot dažnedažādākās stilu iezīmes un noskaņas, turklāt gan dziesmās, gan instrumentālos skaņdarbos," rezumē Andris.

Foto: Andris Buiķis - soloalbuma "Zaļš" prezentācija.

Jaunais albums noklausāms mūzikas straumēšanas servisos un iegādājams mūzikas veikalos, bet kopā ar dziedātāju Aiju Vītoliņu radītā pirmā singla "Tam vienam" amizantais videoklips joprojām noskatāms YouTube ārēs.

Andra Buiķa debijas soloalbums ir arī jaunizveidotās mūzikas izdevniecības “Very Cool Music” pirmais projekts. Jaunais leibls plāno palīdzēt izdot, producēt un līdzproducēt gan grupas “Very Cool People” dalībnieku soloalbumus, gan vēl citus funk, soul un jazz mūzikas ierakstus.

Albuma noklausīšanās un iegādāšanās Bandcamp.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde un Gints Bāliņš. 

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu