Skandāls ⟩ Magone grib samainīt savu haskiju pret suni, kas "vismaz māk riet" (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/magone.burka

Realitātes šovu zvaigzne Magone izpelnījusies skarbu kritiku pēc viņas jaunākā ieraksta sociālajos tīklos. 

Magonei, kura nesen nonāca PVD redzeslokā, dzīvnieku patversmē tika atteikta jauna suņa adoptēšana. Viņas ģimenē jau ir viens suns – haskija šķirnes kucīte, taču saimnieki izpelnījušies kritiku gan par to, ka suns tiek turēts pie ķēdes, gan to, ka četrkājainais mīlulis nav sterilizēts.

"Jūsu plāns ir ārpus jebkādas kritikas, jo jūs esat iedomājušies, ka ielaidīsiet suni pagalmā un viņš jūs apsargās. Lai izaudzinātu sargsuni, ar viņu jādarbojas katru dienu vairāku gadu garumā,” Magonei un Žanim norādīja dzīvnieku patversmes pārstāve.

Nu Magone izlēmusi iemainīt savu suni pret kādu citu. 

"Žanis beidzot atzīst, ka kļūdījies, haskijs nav suns, kas mums vajadzīgs, tāpēc visi kopā pieņēmām lēmumu apmainīt Sibīrijas haskiju Šū pret laukos un mūsu apstākļos noderīgāku suni, kas vismaz māk riet bez divu gadu psihologiem, kinologiem un dārga trenera... Čipota, špricēta pret trakumsērgu, ir pase, vecums 1,5 gadi," rakstīja Magone, piebilstot, ka suņukam patīk arī medīt. 

Šāds paziņojums izraisīja pamatīgu sašutumu Magones fanu vidū. Daudzi bija neizpratnē, kā tā vienkārši var kādam atdot ģimenes mīluli. 

"Es nespēju noticēt, ka tā vienkārši kā lietu spējat atdot iemīļotu suni!", "Kā var tā kā nevajadzīgu lietu atdot sunīti, jo viņš mums neder. Tādiem cilvēkiem nevienu dzīvnieku nevar uzticēt!", "Nesaprotu, kā var tā vienkārši ņemt un atteikties no sava suņa!", "Kā var vienkārši "apmainīt"? Man nav ko teikt. Tas taču tikpat kā ģimenes loceklis!" - bija daži no komentāriem, kas lasāmi pie ieraksta. 

Bija gan arī tādi, kas aizstāvēja Magoni, rakstot, ka viņa "vismaz piedāvā suni citam, nevis pamet ceļa malā". 

Atgādinām, ka Magone jau iepriekš pauda neizpratni par to, kādēļ suns būtu jāmāca sargāt teritoriju. 

"Priekš kam man liels, pieaudzis suns būtu jāmāca? Iznāk tā, ka sunim vajag psihologu, divus gadus treneri, apmācību un vēl kaut ko? Manā pieredzē tāda situācija nav bijusi. Man liekas, ka tas ir absurds – kāpēc lauku krancim būtu jāiet pie psihologa dziedēt vecās rētas? Lai varētu es viņu paņemt, man par to ir jāsamaksā gan treneriem, gan suņu psihologiem, gan kino-kana – kādam tur," sprieda Magone.

Žanis beidzot atzist,ka klūdijies,haskijs nav suns,kas mums vajadzīgs,tapec visi kopa pienemam lemumu apmainit Sibēriju...

Posted by Magone Šutoviene on Wednesday, November 4, 2020
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu