Ar Covid-19 inficētais mūziķis Račinskis: Septiņi četrdesmitgadnieki vienā telpā secināja, ka vīruss ir lipīgs (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ar Covid-19 inficētais latviešu mūziķis Arnis Račinskis, kurš Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) kampaņā ierunājis slaveno frāzi "Mājas. Ziepes. Divi metri!", LTV raidījumā "Panorāma" pastāstīja, ka ar vīrusu inficējies ierakstu studijā, kopā ar draugiem ierakstot Ziemassvētku dziesmu. 

"Visi septiņi, kas piedalījās šajā ierakstā, ir [Covid-19] pozitīvi. Ar ļoti dažādām slimības izpausmes pakāpēm. Tur uz vietas neviens no mums nebija slims. (..) Neviens nešķaudīja, neviens neklepoja un neizrādīja kādas citas aizdomīgas pazīmes. Stereotipu, ka nēsātājs ir kaut kādā formātā slims, nevaru apstiprināt. Redzēju, ka mēs visi bijām pilnībā normāli.

Uz to, man šķiet, mēs visi arī iekritām - ir viegli distancēties veikalā vai no svešiem cilvēkiem.

Kolīdz attiecības nav formālas, ir tiešām cilvēcīgi gandrīz neiespējami pateikt - paklau, zēni, uzliekam tās maskas, neriskēsim," raidījumā atklāja Račinskis. 

"Es jūtos muļķīgi. Es esmu kā tāda balss izkārtne šim vēstījumam, ka mums ir nepieciešams sargāties, tā lieta ir lipīga, un, hei, septiņi četrdesmitgadnieki vienā telpā secina, ka vīruss ir lipīgs. Tā ir visa mācība. Tas ir stulbi kā ābecē, bet tieši tā mēs iekritām," sajūtas komentēja mūziķis. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu