Sabiedrībā populāri cilvēki emocionālā video dalās pieredzē ar Covid-19 (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/TVNET kolāža

Pašmāju interneta burbulī strauju popularitāti ieguvis video, kur vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki ir apvienojušies, lai izstāstītu par savu pieredzi ar jauno koronavīrusu un aicinātu ievērot ierobežojumus.

Runātāju starpā ir radio balss Kaspars Breidaks, mediķis Roberts Fūrmanis, dziedātājs Arnis Račinskis, mūziķis un reperis Ansis Kolmanis, kā arī dziedātāji Jānis Šipkēvics un Ralfs Eilands.

Personības video stāsta par savām raizēm ar vīrusu un līdzcilvēku inficēšanos. Piemēram, mūziķis Ralfs Eilands min, ka viņam kāda 19 gadus veca paziņa cīnījusies ar vīrusu mēnesi un šis laikposms esot bijis smagākais viņas dzīvē. Ar šo stāstu viņš dalās, uzsverot inficēšanās komplikāciju nopietnību, ka tas neskar tikai gados vecus cilvēkus.

Tāpat reklāmas "Mājas. Ziepas. Divi metri" balss Arnis Račinskis video uzsver savu piemēru, ka viņš par valstī noteiktajiem ierobežojumiem bija ļoti labi informēts un tos ievēroja, taču neattiecināja uz saviem draugiem. Jau ziņots, ka Račinskis pagājušajā nedēļā inficējies ar Covid-19.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu