"Caur ērkšķiem uz..." finālistes piedzīvo kardinālas pārvērtības; viena ar jauno izskatu nav apmierināta (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

17. decembra vakarā noslēgsies STV Pirmā! skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtā sezona. Mirkli pirms lielā notikuma finālistes ļaujas elpu aizraujošām vizuālām pārvērtībām. 

Inga un Kristīne burtiski staro par sievišķīgajām lutināšanas procedūrām un izbauda ik mirkli – gan manikīra un kosmetologa, gan arī friziera pieskārienus. Turpretim Ginta par jauno veidolu ir tik sašutusi, ka visu vakaru ir absolūta neomā.

“Es neticēju, ka tā esmu es. Es gribēju raudāt, bet neraudāju, nocietos,” ieraugot pārvērtību rezultātu, saka Inga un sevi salīdzina ar princesi. 

Inga pirms un pēc
Inga pirms un pēc Foto: publicitātes

Savukārt Gintas sejā, veroties uz sevi spogulī, nepakustas ne vaibsts, un pat brīdī, kad friziere aicina pasmaidīt un priecāties par savu jauno “es”, ir skaidrs, ka jaunā sieviete ar meistares veikumu nav mierā.

“Kad es ieraudzīju sevi spogulī, es knapi noturējos, lai nesāktu psihot vai bimbāt,” – saka Ginta.

Ginta pirms un pēc
Ginta pirms un pēc Foto: publicitātes

Jaunais tēls sabojā visu Gintas dienu, un, pat baudot vakariņas ar šova vadītājiem Jāni Bukumu un Lieni Stepenu, viņa ir noslēgusies un domīga: “Vienīgais, kas man paurī bija, - cik man briesmīgi tie mati!” - ar jauno griezumu Ginta nevar samierināties vēl ilgi pēc salona durvju aizvēršanās. 

Atgādinām, ka saskaņā ar projekta noteikumiem, trīs finālistes stāsies bijušo “ērkšķu” ceļabiedru priekšā, lai savu likteni atdotu viņu rokās - to, kura no finālistēm iegūs uzvaru, tradicionāli noteiks viņu cīņu biedru - pārējo sezonas dalībnieku balsojums. 

Kristīne pirms un pēc
Kristīne pirms un pēc Foto: publicitātes
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu