Izsludināta pieteikšanās dziesmu rakstīšanas nometnei "RigaLive #7"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Sākas dziesmu rakstīšanas nometnes “RigaLive” jaunā sesija
Sākas dziesmu rakstīšanas nometnes “RigaLive” jaunā sesija Foto: publicitātes

Izsludināta pieteikšanās dziesmu rakstīšanas nometnei "RigaLive #7", kurā aicināti piedalīties dziesmu tekstu autori, mūzikas autori, izpildītāji un producenti, informē biedrībā "Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas mūzikas eksports".

Paredzēts, ka dziesmu rakstīšanas nometne, kas tiks papildināta ar nozares profesionāļu vadītām radošajām meistarklasēm, norisināsies no 1. jūnija līdz 3. jūnijam. Nometnē trīs dienu garumā tiks strādāts pie jaunu dziesmu radīšanas. Dalībnieki tiks sadalīti grupās un katra grupa būs nokomplektēta tā, lai tajā strādātu mūzikas izpildītājs autors un producents.

Dziesmu radīšanas procesam tiks atvēlētas astoņas stundas un pēc tam tās vērtēs ne tikai pārējie dalībnieki, bet arī mūzikas nozares profesionāļi. Viens no nometnes mērķiem ir tādu skaņdarbu radīšana, kas spētu uzrunāt vietējo klausītāju, un kam ir potenciāls nokļūt radio apritē un mūzikas atskaņošanas topos.

Iepriekšējās "RIGaLIVE" nometnēs ir radītas tādas plašākai auditorijai zināmas dziesmas kā "Zemes stunda", "Viņa nedejo", "This is The Night", "Saku tev atā".

Biedrībā norādīja, ka pieteikums dalībai jāaizpilda līdz 30. aprīlim, sekojot saitei "ieej.lv/cuttS". Savukārt dziesmu rakstīšanas darbnīcas dalībnieki tiks izziņoti maija sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu