Uz grila cepta ēdiena smarža, kas kārdinoši uzvējo no kaimiņa pagalma, ir viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku vai desiņas pie dabas krūts, malkojot kādu atspirdzinošu dzērienu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā pazīstamiem ļaudīm? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar diplomētu modes mākslinieci, interneta žurnāla “More than size” izveidotāju un “body positive” jeb ķermeņa pozitīvisma kustības aizsācēju Indru Salceviču uz grila cepsim fiksās picas.
Slavenības uz oglēm: Indra Salceviča uz grila cep fiksās picas (10)
Indra gatavošanai izmantoja tortilju pamatnes, ķirštomātus, mini mocarellas, svaigu baziliku, kā arī "Spilvas" tomātu mērci ar parmezāna sieru un marinētos gurķīšus. Šeit atradīsi fikso picu recepti, bet, lai uzzinātu, kā Indrai veicās virtuvē, noskaties video!
Foto: Indra Salceviča gatavo fiksās picas
Raksts tapis sadarbībā ar "Spilva".