Kašers ar mīļoto Jāni nevar vienoties par uzvārdu pēc abu kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kašers un Jānis
Kašers un Jānis Foto: Artūrs Martinovs

Multimākslinieks Kašers pēc atgriešanās no Eirovīzijas dziesmu konkursa aktīvi ķēries pie kāzu plānošanas – jau jūnija vidū viņš un Jānis Miņins iestūrēs laulības ostā. 

Daudzus Kašera fanus interesē viss par kāzu aizkulisēm – kādus gredzenus pāris izvēlējušies, kādi būs tērpi, kā notiks pati ceremonija? Taču tikpat ļoti tiek gaidītas ziņas par to, kāds tad būs multimākslinieka uzvārds pēc kāzām? Vai viņš plāno pieņemt Jāņa uzvārdu un turpmāk būs dēvējams par Kasparu Miņinu? Vai uzvārdu Blūms-Blūmanis pieņems Jānis?

STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” Kašers atklāj: “Mēs vēl nevaram saprast, kāds būs tas uzvārds. Es jau, protams, to paladziņu gribu vilkt uz savu pusi. Tomēr vēlos to Blūmu-Blūmaņu dzimtas vārdu nest tautās, bet saprotu, ka būtu tikai taisnīgi, ja arī tas Miņins kaut kur tur parādās.” 

Tāpat viņš neslēpj prieku par gaidāmo notikumu: “Kāzas es gaidu ar tāda maza bērna actiņām, ar triceklīgu sirsniņu. Tas ir tik nenormāli forši, un tagad tiešām gribas fokusēties tikai uz mums un mūsu attiecībām. Esmu gatavs precēties, taču tāpat liekas jocīgi – ko es, tagad kaut kāds precēts vīrietis staigāšu pa Rīgas ielām?”

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu