"Viss, ko cilvēki zina par "Rokiju LV", ir pliks deputāts!" Zutis atbild Cinovskas kritikai par boksa šova idejas zagšanu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis
Kristaps Zutis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pēc tam, kad kanāls TV6 izsludināja "nebijuša mēroga boksa šovu" kopā ar Kasparu Kambalu un Kristapu Zuti, režisore un kanāla "iTV" producente Žaklīna Cinovska pārmeta Zutim idejas zagšanu. 

Jau vēstījām, ka Cinovska 2019. gadā kanālā "iTV" izsludināja šovu "Rokijs LV", kas solīja skatītājiem sniegt atbildi uz jautājumu, vai ir iespējams mēneša laikā, intensīvi trenējoties, kļūt par bokseri un izdzīvot, cīnoties ringā. Šo izaicinājumu pieņēma sešas spilgtas un dažādas personības - deju skolotājs Agris Daņiļevičs, politiķis un Saeimas deputāts Didzis Šmits, mūziķis Horens Stalbe, motosportists Matīss Karro, skolotāja Linda Ābele un basketbola treneris Kristaps Valters.

Pēc tam Cinovska vietnē "Facebook" dalījās ar dusmīgu ierakstu, pārmetot Zutim idejas zagšanu. "Protams, kad ar sistēmu un struktūru konkrētajai idejai esi iepazinies, vietiņa, kā teikt, iesildīta - viegli to uzdot par savu. Ļoti vīrišķīgi!" rakstīja viņa.

Nu uz saņemtajiem pārmetumiem reaģējis arī pats Zutis. ""The Ultimate Fighter", "The Contender", un vēl daudzi, daudzi citi… Kad pirmo reizi tikāmies [ar Cinovsku], teicu ka arī biju domājis par ko līdzīgu, taču neatteicu palīdzēt, kad to bez jebkādas atlīdzības arī darīju, tagad tieku apsūdzēts…" raksta Zutis, apmainoties ar "laipnībām".

"Pirmajās dienās mūsu projekts ir guvis milzīgu rezonansi un noteikti kļūs par visu laiku labāko realitātes šovu un Jūs tagad katrā bulvārpresē varēsiet saukt tos par saviem panākumiem boksā, kamēr es esmu uzrīkojis nieka 11 mazos un divus lielos cīņu šovus ar auditoriju mērāmu desmitos tūkstošos, kamēr viss ko cilvēki zina par "Rokiju" ir pliks deputāts!" pie Cinovskas vērsās bokseris.

Režisore, reaģējot uz Zuša atbildi, komentārā rakstīja: "Piedošanu, bet par šo tekstu es smējos balsī kādu minūti."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu