Kādās pozās krišnaītiem atļauts nodarboties ar gultas priekiem? (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: TVNET

Krišnaīti Uģis Kuģis un viņa sieva Linda jau ir vecāki dēlam Tamalam, bet ļoti, ļoti vēlas meitiņu. Abi ir skaitījuši lūgšanas dienas garumā, lūguši svētību apkārtējiem, ziedojuši augļus un ziedus savām dievībām, iztīrījuši māju, ēduši konkrētu ēdienu, iekārtojuši rožlapiņām ieskautu bērna ieņemšanas guļvietu uz grīdas un tagad ir gatavi pašam svarīgākajam rituālam.

360TV realitātes seriālā “Ģimene burkā” atklājis Uģis Kuģis, paša akta laikā, kuram ir jānotiek ne vēlāk par pusnakti, bet ne agrāk kā krēslas laikā, ir arī jāmeditē uz cerētajām bērna īpašībām, piesaucot tieši dievbijīgu dvēselīti. 

Tāpat, kā pieņemts vēdiskajās tradīcijās, pāris nebūs kails. Nozīme ir arī seksa pozai. "Principā jāpieturas pie misionāru pozas.

Ar pārējām jau sākas izvirtība.

Man ir uztraukums, jo man kā vīrietim sekss nav bieži salīdzinājumā ar citiem mūsu draugiem. Mums nav seksa, bet mēs bučojamies, staigājam rociņās un apskaujamies. Vienkārši mēs to seksu nedaudz citādāk saprotam," skaidro Uģis Kuģis, piebilstot, ka abu seksuālo kaisli viņi grib "izstiept" visas dzīves garumā, nevis izlietot vienā gadā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu