Uģis Kuģis skaidro, kāpēc pirms bērna ieņemšanas māju izmazgā ar govs izkārnījumiem (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Krišnaīts un attiecību konsultants Uģis Kuģis ar sievu Lindu gatavojas ieņemt otro bērniņu. Saskaņā ar vēdiskajām tradīcijām abi ir skaitījuši lūgšanas dienas garumā, lūguši svētību apkārtējiem, ziedojuši augļus un ziedus savām dievībām, ēduši konkrētu ēdienu, iekārtojuši rožlapiņām ieskautu bērna ieņemšanas guļvietu uz grīdas, kā arī iztīrījuši māju. 

Izdevumam "Privātā Dzīve" Uģis Kuģis skaidroja, ka pirms bērna ieņemšanas ir īpaši jāsagatavo apkārtējā vide. 

"Šajā dienā māju izmazgā ar gavi - govs kakām. Tās var nopirkt īpašā veikalā pulvera veidā. To iejauc ūdenī, un tas pilda antiseptiskas funkcijas," stāsta Uģis.

Saskaņā ar vēdisko filozofiju, govs ir svēts dzīvnieks, tādēļ arī visi tā produkti nes svētību. Mazgājot grīdu ar gavi, māja saņem laimi un pārpilnību. Tiek likvidēta arī negatīvā enerģija telpās.

Kā zināms, Uģis Kuģis kopā ar sievu Lindu savu ikdienas dzīvi izrāda realitātes seriālā "Ģimene burkā" un neslēpj – abi ar sievu vēlas ieņemt bērniņu, kas saskaņā ar vēdiskajām tradīcijām ir rituāliem bagāts process.

Par ģimenes netradicionālo pieeju attiecībām viedoklis ir gandrīz katram – gan to, ka abi ar sievu guļ atsevišķi, gan to, ka mīļoto kailu viņš tā arī nekad nav redzējis. Piedaloties realitātes seriālā, Uģis vēlas atklāt savus apsvērumus, kāpēc viņa dzīvē tradīcijām un rituāliem ir tik liela nozīme.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu