"Saturieties, Latvija!" Uģis Kuģis ar sievu pēc nesekmīgas bērna ieņemšanas gatavi mēģināt vēlreiz (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kanāla 360TV realitātes šova "Ģimene burkā" skatītāji bijuši liecinieki krišnaīta un attiecību konsultanta Uģa Kuģa un viņa sievas Lindas centieniem ieņemt bērniņu. Pēc diviem neveiksmīgiem piegājieniem ģimene gatava mēģināt atkal. 

"Oktobrī atkal svētki būs," smejas Uģis: "1. un 4. oktobrī saturieties, Latvija! Tad mums arī būs tas akts misionārītī. Vēl novembrī ir labi datumi, bet gribas, lai viss sanāk un ir čau-kakau, pietiek ņemties. Bet, redz kā, nav tā patrona pilna. Es tādā ziņā esmu ļoti nepacietīgs - ja gribu bērnu, tad uzreiz, jo man deviņus mēnešus būtu grūti gaidīt. Labi, ka es neesmu sieviete."

Gan Uģis, gan Linda atzīst, ka visvairāk vēlētos ģimeni papildināt ar meitiņu. "Man personīgi nav nekādas lielās izvēles un būs labi jebkurā gadījumā, bet, ja nu reiz tā jautā, vai ir kāda preference, viņš vienmēr saka, ka vēlētos meitiņu. Arī man ir tā, ka gribētos meitiņu - galvenokārt tāpēc, lai būtu dažādība. Lai ir pieredze, audzinot gan puisīti, gan meitenīti. Meitenītes ir pilnīgi citādas," saka Linda.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu