"Grimes" jaunajā dziesmā vēršas pret uzmācīgajiem paparaci

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Grimes
Grimes Foto: publicitātes

Savulaik uz "Positivus" skatuves vaigā skatītā dziedātāja Klēra Bušē jeb "Grimes", kas šonedēļ medijos nonākusi ar ziņu par šķiršanos no "Tesla Motors" un "SpaceX" dibinātāja, miljardiera Īlona Maska, savā "Instagram" publicējusi jaunu dziesmu. 

33 gadus vecā dziedātāja publicējusi dziesmu "Love" un dziesmas vārdus savā "Instagram" profilā. 

"Es sacerēju un producēju šo dziesmu kā atbildi manas privātās telpas pārkāpumiem, sliktām publikācijām presē, paparaci uzbrukumiem internetā šajā pēdējā nedēļā," raksta Monreālas hipsterdīva. 

Dziesma tiešām tiek izdota brīdī, kad dziedātāja un Īlons Masks paziņoja, ka abi pašķīrušies pēc trim kopā pavadītiem gadiem.

Masks apstiprināja, ka viņš un slavenā dziedātāja ir "daļēji šķīrušies", bet joprojām ir labās attiecībās un turpina kopīgi audzināt gadu veco dēlu, kuram dots vārds X Æ A-XII.

Īlons Masks un Klēra Bušē savas attiecības sāka 2018. gada maijā, bet 2020. gadā viņiem piedzima dēls.

Pāris pēdējo reizi bija kopā redzami svinīgajā pasākumā "Met Gala", kas norisinājās septembra vidū.

Atgādinām, ka 2016. gadā Klēra sniedza lielisku koncertu Latvijā, festivālā "Positivus".

Klēra Bušē dzimusi Vankūverā un vēlāk (2006. gadā) pārcēlusies uz dzīvi Monreālā, kur kļuva par nelegālās Monreālas "Lab Synthèse" (mākslas aktivitātēm pielāgota veca tekstila rūpnīca) mākslas kustības aktīvisti. Savu pirmo albumu "Geidi Primes" 30 audiokasešu metienā Bušē izdeva 2010. gadā, tam sekoja "Halfaxa" (viena no pirmajām tā dēvētā witch-house platēm) un gadu vēlāk EP jeb mazalbums "On Darkbloom", kurā jau drošāk māksliniece sakausēja eksperimentus ar popmūziku.

Viņas lielākā autoritāte ir "Aphex Twin".

2012. gadā izdots kritiķu augstu vērtētais albums "Visions".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu