Šova "Ģimene burkā" Agrita atklāti par dzīvi pēc šķiršanās kameru priekšā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Oktobra sākumā skatītājus pārsteidza realitātes seriāla "Ģimene burkā" Jelgavas ģimenes galvas Jāņa Bindra-Blumenaua lēmums pamest sievu un bērnu māti Agritu, un pārvākties uz citu dzīvesvietu. Nu Agrita izteikusies par notikušo.

"Ir pagājušas jau vairākas dienas, kopš mēs dzīvojam šeit bez Jāņa. Ir savādāk," šovā "Ģimene burkā" atklāj Agrita. Lai arī viņas dienas ritms pēc šķiršanās nav mainījies, atšķirība ir tā, ka vakarā mājās nepārnāk Jānis. "Kamēr tu dari kaut ko ar bērniem, kamēr ir aizņemtas smadzenes un prāts, bet tajā brīdi, kad tu paliec viens, tad visu laiku ir domas - ko viņš dara, kā viņam iet, ar ko viņš nodarbojas, vai viņš domā par mani, par ģimeni, par bērniem, un ko viņš vispār domā?"

Savukārt sociālajos tīklos viņa nākusi klajā ar ierakstu, lieko noprast, ka saņēmusi atbalstu no šova skatītājiem. "Tu esi stipra! Kā jums šķiet, cik reizes šo frāzi pēdējās dienās esmu dzirdējusi? Es pat laikam vairs nevaru saskaitīt... Bet tas, ko gribu pateikt ar šo, ka arī stiprie lūzt, arī stipriem ir emocijas un sāp... Melotu, ja teiktu, ka man šobrīd viegli un nesāp! Bet, vai tāpēc es kritīšu un necelšos? NĒ! Bet vai tāpēc es kliegšu un dusmošos - Nē! Bet vai tāpēc es kritīšu depresijā - Nē! Es vienkārši eju uz priekšu, jo mans spēks un stiprums ir mani bērni! Par stiprām sievietēm!" raksta Agrita.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu