Sākusies ierakstu pieņemšana ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Elita Mīlgrāve
Elita Mīlgrāve Foto: publicitātes

No 1. novembra sākusies ierakstu pieņemšana Mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons". Ieraksti iesniedzami līdz 2. decembrim (ieskaitot). Vērtēšanai tiks pieņemti visi ieraksti, kuri ir izdoti laika posmā no 2020. gada 2. decembra līdz 2021. gada 1. decembrim.

Neskatoties uz saspringto laiku, pagājušajā gadā saņēmām rekordlielu pieteikumu skaitu - tika iesniegts 561 pieteikums, kas ir absolūts rekords visus 25 "Zelta mikrofona" pastāvēšanas gadus.

Šogad balvas organizatori, biedrība “Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība” jeb

LaMPA, lēmusi, ka mūziķi 2 pieteikumus uz "Zelta mikrofons" balvu varēs iesniegt bez dalības maksas, bet par katru nākamo pieteikumu reģistrācijas maksa būs 25 eur.

"No 1. novembra ar lielu nepacietību gaidīsim šogad tapušos ierakstus un, ņemot vērā LaIPA un citu organizāciju izsludinātās stipendijas un atbalstus mūziķu radošajai darbībai, mēs ceram uz ne mazāku ierakstu pieplūduma apjomu. Tomēr ceram, ka mūziķi izvērtēs, kuri ir konkurētspējīgākie ieraksti, un piedāvās žūrijai izvērtēšanai labāko no radītā ar tikpat lielu entuziasmu kā pirms gada," stāsta LamPA valdes priekšsēdētāja un "Zelta mikrofons" idejas autore un producente Elita Mīlgrāve.

Arī šogad mūziķi aicināti ierakstus iesniegt elektroniski, izmantojot kādu no failu apmaiņas serveriem, sūtot caur Omniva pakomātu vai iesniegt fiziskā formātā Latvijas Mūzikas producentu apvienības LaMPA birojā Rīgā, Aisteres ielā 11 (1. stāvā). Ierakstu iesniegšanas kārtība, pieteikuma anketa, nolikums un cita aktuālā informācija pieejama mājaslapā www.zeltamikrofons.lv.

Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons 2022” ceremonija notiks 2022. gada 26. februārī.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu