Indras Salcevičas padomi vīriešiem "Tinderī" sajūsmina interneta lietotājus (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Indra Salceviča
Indra Salceviča Foto: Indras privātais arhīvs

Influencere un Indra Salceviča sociālajos tīklos veltījusi ierakstu "visiem "Tinder" pasaules vīriešiem", kuri vēlas populārajā iepazīšanās aplikācijā atrast savu otro pusīti. Pēc Indras domām, daudzi stiprā dzimuma pārstāvji pieļauj kļūdas. 

Salceviča dalījusies padomos vīrieša profila bildes izvēlei. 

Pirmkārt, Indra pirms fotografēšanās aicina notīrīt kameru, lai galarezultāts nav miglains. Tāpat viņa iesaka izvēlēties pareizo leņķi: "Nevienam neinteresē lielas nāsis vai dubultzodi!"

Viņasprāt, vīrietis iepazīšanās portālā nedrīkst dalīties ar kadriem, kuros redzams ar noķerto lomu, pie automašīnas, saulesbrillēs vai pandēmijas laika populārākajā "aksesuārā" - maskā. 

Tāpat Indra aicina apdomāt, vai vajag publicēt fotogrāfijas ar kailu torsu. 

Kā vēl vienu svarīgu punktu Indra min to, ka nedrīkst melot par vecumu, daloties ar vecām bildēm. 

"Esi konkrēts un tiešs. Aprakstā raksti, kā ir. Savus "Tinder" mērķus. Un atsauksies tās, kurām ir līdzīgi mērķi," pārliecināta ir Indra. 

Salcevičas publiskotais ieraksts guvis atsauksmes arī no daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras piemetinājušas savus padomus, piemēram, nedrīkst publicēt fotogrāfijas no savām kāzām un ar saviem bērniem.

Šā gada martā Indra, kura pērn izšķīrās no sadzīves tehnikas inženiera, par baristu dēvētā Kaspara Bērziņa, paziņoja, ka ir atkal piereģistrējusies "Tinderī", taču nopietnas attiecības nevēlas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu