Sauliete ar mīļoto pilotu Pēteri plāno bērniņu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere un uzņēmēja Katrīne Sauliete, viesojoties gada noslēgumā šovā "Kad viņas satiekas", pastāstīja par kopdzīvi ar mīļoto vīrieti, pilotu Pēteri Vasiļevski. 

Sauliete atklāja, ka ātri vien uzsāka attiecības un kopdzīvi ar pilotu Pēteri, neko daudz par viņu nezinot, taču abu nojautas vienam par otru izrādījušās pareizas - viņu starpā tiešām valda īpaša un noturīga jūtu ķīmija.

Lai gan šova vadītājai Baibai Vītiņai šķita, ka Saulietes zeltnesi jau rotā saderināšanās gredzens, tā tomēr neesot patiesība, jo Pēteris ir sievietei dāvinājis rotas, taču ne "to" gredzenu.

Neskatoties uz to, viņš tāpat jau sācis mīļoto saukt par savu sievu. "Ja ir akmentiņš uz augšu, tas nozīmē, ka precēs. Viņš mani jau sauc par sievu, bet es prasu - kur? Es vēl neesmu. Man ļoti patīk sievas statuss. Es viņu pagaidām stopēju, jo tad, kad būšu sieva, tad arī tā mani varēs saukt. Es ļoti ceru, ka viņam arī gribas, lai gan viņš to visu laiku saka," atklāja Katrīne.

Tāpat viņa izpļāpājās, ka agrāk bijusi ļoti pret ideju par trešo bērnu, taču tagad ir pārdomājusi. Iespējams, ka abiem būs arī kopīgs bērniņš, lai gan tas, ka Katrīnei ir virs 35, bet Pēteris ir pilots - šo plānu apgrūtinot. "Es ticu, ka būs," tā Sauliete. 

Kā zināms, Katrīnei no iepriekšējās laulības ar hokejistu Kasparu Saulieti ir divas meitas - Kerija un Kortnija.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu