Augstuma tīkotājiem: Dubaijas debesskrāpja virsotnē izveidots stikla slidkalniņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Booking.com

Dubaijas jaunākais arhitektūras brīnums un lielākais adrenalīnu izraisošais objekts "Sky Views Dubai" ir atvērts. "Address Sky View" viesnīcas torņa virsotne ir jaunākā "Emaar" atrakcija, kas ietver skatu laukumu, stikla slidkalniņu un pastaigu uz debesu robežas: trīs atšķirīgas pieredzes, kas sniedz neaizmirstamas atmiņas.

"Sky Views Observatory" ir skatu laukums, no kura paveras majestātisks skats uz pilsētas panorāmu. Stikla lifts apmeklētājus nogādā 52. stāvā, no kura apmeklētāji var doties augšup pa spirālveida kāpnēm, kas ved uz 53. stāvu, vienlaikus baudot burvīgus skatus uz Burj Khalīfah, Dubaijas centru un Šeiha Zajeda ceļu.

"Sky Views Edge Walk" - pastaiga pa dzegu vairāk nekā 219 metru augstumā - ir viena no aizraujošākajām atrakcijām Dubaijā un pirmā šāda veida atrakcija reģionā. Gājiens ved pa ēkas ārpusi — maršrutu neierobežo logi vai citas aizsargbarjeras. Ekstrēmo sajūtu tīkotāji ir aprīkoti ar drošības jostām, un pirms došanās ceļā apmeklētājiem ir jāiziet drošības instruktāža.

Trešā atrakcija "Sky Views Glass Slide" ļauj apmeklētājiem atgriezties bērnībā, taču mazliet kutelīgākā veidā. Stikla slidkalniņš apmeklētājus ved no 53. uz 52. stāvu. Tā kā slidkalniņš viscaur ir caurspīdīgs, apmeklētājiem paveras neirobežots 360 grādu skats uz pilsētu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu