"Neslēpšu – man pazuda vēlme dzīvot." Ivo Goldmanis izrāpies no dzīves lielākās bedres (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivo Goldmanis
Ivo Goldmanis Foto: ekrānuzņēmums no Facebook.com/TV3 Ziņas

Šā gada septembrī "Sejas" saņēma informāciju par atlaistā LNT diktora Ivo Goldmaņa stāvokli, kas satrauca kāda Rīgas mikrorajona iedzīvotājus un bijušos kolēģus. Nu Goldmanis atguvies no lielākās krīzes mūžā.

Kā šonedēļ izdevumam "Kas Jauns?" atklāj Goldmanis, līdz tai bedrei, kurā viņš pabija rudens sākumā, nonācis pakāpeniski, nevis uzreiz pēc LNT likvidēšanas. Pie izmisuma vainojams arī kovids un citas problēmas, ar kurām viņš saskārās. "Neslēpšu – man pazuda vēlme dzīvot," izdevumam atzīst Goldmanis.

Komentējot šoruden medijos izskanējušo ziņu, ka kāda nama kāpņutelpā guļ vīrietis ar sievieti un, iespējams, foto redzamā persona ir Goldmanis ar savu draudzeni, viņš saka:

"Tas bija īslaicīgs vājuma brīdis. Tiesa gan, diezgan ekstrēms. Jo pirms tam pa kāpņu telpām es nedzīvojos."

Vaicāts, kas viņu motivēja atgriezties dzīvē, Goldmanis uzsver - viņa ģimene un trīs dēli. Tāpat viņš ir pateicīgs bijušajai sievai Dacei, tagadējai dzīvesbiedrei Kristiānai un bijušajiem kolēģiem. Ivo arī norāda, ka viņam ir parādījušies jauni draugi ar veselīgu dzīvesveidu un interesēm.

Tagad Goldmanis apgalvo, ka viņa dzīve pamazām nostabilizējas. "Esmu veicis savu morālo inventarizāciju, izgājis rehabilitācijas kursu, un viss ir daudzmaz kārtībā. Arī veselība atgūta, un tagad jāiet tikai uz priekšu! (..) Tā bedre ir apskatīta, un es tajā vairs nevēlos nokļūt. Nē, nē, nē! Nekad!!!"

Pilnu interviju ar Ivo Goldmani lasiet 21. decembra žurnālā "Kas Jauns?"!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu