Holivudas zvaigznes piemin pāragri mūžībā aizgājušo Bobu Sagetu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Sagets un Džons Stamoss
Bobs Sagets un Džons Stamoss Foto: EPA/Scanpix

Sociālajos tīklos draugi un kolēģi piemin 9. janvārī pāragri mūžībā aizgājušo komiķi un seriāla "Pilna māja" zvaigzni Bobu Sagetu.

Aktieris Džons Stamoss, kurš kopā ar Sagetu filmējās "Pilnā mājā" paziņoja, ka ir šokēts par kolēģa nāvi. "Man nekad nebūs cita tāda drauga kā viņš. Es tevi tik ļoti mīlu, Bobij," rakstīja Stamoss.

Arī aktrise Kendesa Kamerona-Burē, kura "Pilnā mājā" tēloja Sageta atveidotā Denija Tenera meitu Dīdžeju, pauda šoku par viņa nāvi, atzīstot, ka "Bobs bija viens no labākajiem cilvēkiem, kurus savā dzīvē esmu satikusi".

"Man trūkst vārdu. Bobs Sagets bija vislabākais. Tik laipns. Es vienu sezonu biju viņa televīzijas meita, un viņš bija dāsns, aizsargājošs, gādīgs un brīnišķīgs. Viņš pastāvīgi runāja par saviem bērniem. Dusi mierā," rakstīja aktrise Keta Deningsa.

Raidījuma "Saturday Night Live" dalībnieks Pīts Deividsons, kurš neizmanto sociālos tīklus, ar komiķa Deivida Sirusa starpniecību pieminēja Sagetu, sakot, ka viņš ir viens no "jaukākajiem vīriešiem uz planētas": "Kad es biju jaunāks un vairākas reizes mūsu draudzības laikā viņš man palīdzēja tikt galā ar sarežģītām garīgās veselības problēmām. Viņš stundām ilgi sarunājās ar manu mammu, cenšoties palīdzēt, kā vien var. Viņš pārbaudīja mani, lai pārliecinātos, ka ar mani viss kārtībā."

Aktieris un stāvizrāžu komiķis Gilberts Gotfrīds pieminēja sava ilggadējā drauga zaudēšanu ar sirsnīgu kopbildi.

"Joprojām esmu šokā. Es pirms dažām dienām runāju ar Bobu. Mēs kā parasti smējāmies pa telefonu. Dusi mierā, draugs un komiķi Bob Saget," rakstīja Gotfrīds.

Komiķis Patons Osvalts pauda neticību Sageta aiziešanai, norādot, ka pēc dokumentālās filmas uzņemšanas noslēguma bija plānojuši kopīgi iedzert kafiju. 

"Oktobrī Bobs bija manā mājā un intervēja mani kādai dokumentālajai filmai. Viņš, kā vienmēr, bija ass, tumšs un smieklīgs," rakstīja Osvalts.

"Bobs bija vismīlošākais, līdzjūtīgākais un dāsnākais cilvēks. Mēs esam dziļi apbēdinātas, ka viņš vairs nav ar mums, taču zinām, ka viņš turpinās būt mums līdzās, lai vadītu mūs tikpat graciozi, kā viņš vienmēr ir darījis," teikts māsu Mērijas Keitas un Ešlijas Olsenas paziņojumā portālam "Page Six". 

Foto: Bobs Sagets

Jau ziņots, ka Sagets miris stāvizrāžu turnejas laikā Floridā.

Orlando viesnīcā "Ritz-Carlton" svētdien tika izsaukta policija, jo viesnīcas numurā atrasts "cilvēks bez dzīvības pazīmēm". Izmeklētāju sākotnēji iegūtā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu vai narkotiku saistību ar aktiera nāvi.

Sagets no 1987. līdz 1995. gadam atveidoja televīzijas sporta ziņu vadītāju Teneru, kuram pēc sievas nāves jāaudzina trīs meitas, 2016.-2020. gadā viņš atgriezās šajā lomā seriāla turpinājumā "Fuller House".

1987.-1997. gadā Sagets vadīja raidījumu "America’s Funniest Home Videos" ("Amerikas smieklīgākie videokuriozi". Savukārt 2005.-2014. gadā viņš ierunāja seriāla "How I Met Your Mother" ("Kā es satiku jūsu māti") galvenā varoņa Teda Mosbija stāstījumu bērniem.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu