Felipe Gabriels atklāj patieso iemeslu, kāpēc izjuka viņa attiecības ar mīļoto no Latvijas (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušā gada novembrī Latvijā dzīvojošais brazīliešu futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs paziņoja, ka viņam jāpamet valsts. Neilgi pēc aizbraukšanas Felipe atklāja, ka visām nedienām pa vidu pajukušas arī viņa attiecības ar latvju daiļavu vārdā Rēziju. Nu izdevumam "Privātā Dzīve" influenceris skaidro šķiršanās iemeslus. 

Kā skaidro Felipe, viņš Rēzijai neesot pievērsis pietiekami daudz uzmanības un nav steidzis attiecības noformēt oficiāli.

"Kādus divus gadus Rēzija ļoti gribēja, lai mēs apprecētos. Taču es tam vēl nebiju gatavs. Un ne jau tāpēc, ka viņu nemīlētu. Nē! Es ļoti gribēju redzēt Rēziju par savu sievu. Bet ne tagad, kaut kad vēlāk. Gribēju sakrāt vairāk naudas, gribēju, lai man ir stabils pamats zem kājām un finanses man ļautu atvest uz Latviju arī savu ģimeni," izdevumam atklāj Felipe.

Influenceris šobrīd par jaunām attiecībām nedomā, tieši pretēji, cer, ka viņam izdosies atgūt latvietes sirdi. "Ir pagājis pārāk mazs laiks kopš iepriekšējo attiecību beigām. Mēneša laikā atrast jaunu mīlestību ir nereāli. Un es arī to negribu.

Jūtu, ka Rēzija bija mans īstais cilvēks, bet ienāca manā dzīvē nepareizā laikā. Viņa bija vienkārši ideāla. Taču mēs novērtējam cilvēku tikai tad, kad esam to zaudējuši," sacīja Felipe.

Viņš ir apņēmības pilns kļūt par labāku cilvēku, taču, ja abiem tomēr nebūs lemts būt kopā, viņš Rēzijai novēl atrast vislabāko vīru sev blakus, jo viņa to esot pelnījusi. 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu