Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs atzīstas, ka bijis viņai neuzticīgs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Artjoms Gluzunovs
Artjoms Gluzunovs Foto: Ekrānuzņēmums

24. janvārī pie skatītājiem nonāks realitātes seriāla “Ģimene burkā” jaunā sezona. Kā liecina ieskats tās notikumos, līdzās Uģa Kuģa ģimenes dzīvei, “Lauku sētas” pārīša Aigara un Evitas kāzu plānošanai un Agritas Bindres-Blumenauas centieniem pēc šķiršanās sākt jaunu dzīvi, skatītājus pirmajās sērijās gaida atkalredzēšanās ar Artjomu Gluzunovu, kurš kopā ar dzīvesbiedreni Elīnu vēl nesen TV kamerām izrādīja savu ģimenes dzīvi.

Artjoms ir labos draugos ar Agritu un ieradies pie viņas viesos – vārds pa vārdam, līdz saruna ievirzās arī par pēdējā laika skaļāko šovbiznesa skandālu – Gluzunovu šķiršanos pēc deviņu gadu kopdzīves.

“Man dzīvē viss ir mainījies,” stāstu iesāk Artjoms un izkrata sirdi Agritai, atzīstot, ka attiecību laikā ļāvies sānsolim un meklējis mierinājumu citas sievietes gultā. Tiesa, piebilstot, ka “sagrēkojis” vienu reizi un ar mīļāko nav veidojies nekas nopietns.

“Es negāju pa kreisi, es meklēju mierinājumu,” savu rīcību skaidro Artjoms, saucot to par nejaušu gadījumu, un atklāj, ka attiecībās ar mīļāko vienojis tikai “špohen-bohen”.

Tāpat viņš atklāj šķiršanās aizkulises, sakot, ka nesaskaņas abu starpā briedušas jau labu laiku. Tikmēr Agrita spriež, ka kopš aiziešanas no mājām Artjomam nemaz neklājas tik slikti un mudina šķiršanās karstumā nepiemirst par bērniem un savstarpējo cieņu vienam pret otru. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu