Kaspars Kambala kameru priekšā salamājas ar sievu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Realitātes seriāls "Slavenības. Bez filtra" iemūžinājis domstarpības starp Kambalu pāri.

Kaspara nodomi pievērsties veselīgākam dzīvesveidam un atgūt labāku sportisko formu nebūt nav vien tukši vārdi, tādēļ, neskatoties uz slapjdraņķi ārā, censonis devies krosā pa Lucavsalu. Kā punkts uz "i" tā noslēgumā bija iecerēta arī pēdējā laikā plašu popularitāti guvusī pelde āliņģī. Nelaime vien tāda, ka izvēlētā vieta peldei izrādījās pārāk sekla un nepiemērota, kas jau tā izmirkušo un nosalušo sportistu ne pa jokam sadusmoja.

Taču eļļu ugunī piešāvusi sievas Olgas rīcība, kura tā vietā, lai gaidītu vīru mašīnā, kā laulātie runājuši iepriekš, bija nolēmusi iziet pastaigāties.

"Blondīnēm ir kāds īpašs veids, kā pateikt, ka nevajag kāpt ārā? (..) Ja tu gribi pastaigāt, mēs varam aizbraukt pastaigāt, bet tagad bija viens mērķis – atrast, kur man peldēt.

Es tev teicu – pagaidi mani, nenāc tagad ārā. Tu saproti, ko tas nozīmē?

Tu pat neklausies, tikai "ieslēdz blondiņku"!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" sievai dusmīgi saka Kambala.

"Kaspars man lika gaidīt pie mašīnas un pats aizskrēja paskatīties, varbūt kaut kur ir peldvieta. Viņš sadusmojās, jo es aizgāju viņam pretī, kas es nepaliku pie mašīnas un ka nekur nav kur nopeldēties, jo viss ir aizsalis," skaidro Olga un neslēpj, ka viņai ir sava metode, kā tikt galā ar strīdiem, – vienkārši paklusēt.

"Tad, kad man ir labs noskaņojums, es klusēju, bet kad man slikts, var sākties "karš"," paskaidro Olga. 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu